• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Agrifac Condor V, cea mai inovativă mașină de erbicidat autopropulsată, la standul APAN Agriculture de la FFExpo 2022!

    Roxana Dobre -

    Compania Apan Agriculture Equipments (AAE) spune PREZENT evenimentului FFExpo 2022! Două branduri de top, pe care compania le reprezintă cu succes, vor fi expuse la Standul AAE.

    Tractorul McCormick X5-tractorul care sta la baza oricărei exploatații agricole, precum și pentru instituții publice. McCormick X5 permite într-o varietate de sarcini, atât în câmp, cât și în fermă, de la lucrări de sol- semănat și prelucrat, până la activități de gestionare a halelor și a silozurilor. Realizează și lucrări municipale, cum sunt: curățarea drumurilor pe timp de iarnă, atașarea unei remorci sau a unei vidanje.

    Mașina de Erbicidat Autopropulsata AGRIFAC – vedeta de la standul AAE

    Prezența la FFExpo 2022, este un bun prilej în a anunța fermierii participanți că începând cu luna septembrie a acestui an, AAE a devenit Importator Exclusiv Agrifac în România! Agrifac Condor V reprezintă stabilitate, precizie și inovație. Șasiul inegalabil StabiloPlus asigură cea mai stabilă mașină de erbicidat din lume.

    Agrifac Condor V este cea mai inovativă mașină de erbicidat autopropulsată. Eficiența, Economia, Ergonomia și Ecologia sunt cei 4 factori cheie în cadrul procesului de dezvoltare. Vă invităm, la standul AAE pentru a vă bucura privirea și pentru a beneficia de oferte personalizate! Echipa AAE vă este alături în alegerea utilajului agricol potrivit planului de dezvoltare a fermei dumneavoastră!

    FFExpo 2022 se deschide joi, 13 octombrie, lângă București

    FExpo 2022 va debuta joi, 13 octombrie și se încheie sâmbătă, 15 octombrie. Evenimentul este organizat de către Agrointeligența și Asociația Forța Fermierilor, alături de Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România.

    Târgul de Agricultură Forța Fermierilor EXPO (FFExpo) 2022 se desfășoară lângă București, la KM 23 al autostrăzii A1, în dreptul localității Bolintin-Deal, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

    În cele trei zile de expoziții, discuții și prezentări, fermierii vor avea ocazia să găsească cele mai bune soluții pe care furnizorii de produse și servicii le au pentru exploatațiile mici și mijlocii, pentru ferma de familie, atât din sectorul vegetal, cât și din zootehnie.

    În ziua deschiderii oficiale, joi, 13 octombrie, în spațiul amenajat vor avea loc Congresul Fermierilor și Balul Fermierilor 2022. A doua zi, vineri, 14 octombrie, se va desfășura Agrointeligența Summit 2022. Ziua de sâmbătă, 15 octombrie, este dedicată zootehniei.

    Programul zilnic al târgului este de la 9:30 la 17:30, iar accesul vizitatorilor este liber!

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022 – joi, 13 octombrie

    9:00 – 10:00 Primirea invitaților
    10:00 – 11:00 Lansarea ediției speciale ”Viitorul Satului Românesc”
    11:00 – 14:00 Congresul Fermierilor 2022, ediția de toamnă
    14:40 Balul Fermierilor 2022 & Socializare

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022 – vineri, 14 octombrie

    10:00 – 14:00 Agrointeligența SUMMIT 2022 – Eveniment în care companiile de agribusiness vor prezenta fermierilor noutățile acestei toamne, precum și ofertele speciale și de interes pentru agricultori.

    Program Târgul Forța Fermierilor Expo 2022 – sâmbătă, 15 octombrie

    10:00 – 12:00 ZIUA ZOOTEHNIEI – Prezentări ale animalelor cu genetică premium prezente la expoziție – ovine, caprine, bovine.

    13:00 – Degustare produse din carne de vită din rasa Bălțată Românească tip Simmental (linia de carne).


    Te-ar mai putea interesa

    Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ

    Ultimele știri

    MARSAT vine în sprijinul micilor fermieri care vor să își cumpere utilaje cu fonduri europene! Parlamentul European a votat simplificarea PAC cu flexibilitate pentru condițiile de mediu Stațiunea Dancu, ”pepinieră” de vaci campioane. Producția medie de lapte în ferma ”de stat”