• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • George Puican, Holland Farming: Cropmax este cel mai folosit produs din România dacă vorbim despre fertilizări foliare

    Adrian Radu -

    Cropmax, cel mai uzual și cel mai folosit produs de către fermierii din România atunci când discutăm de fertilizări foliare, spuen Goerge Puican, Director executiv al Holland Farming, compania care comercializează la noi produsul-vedetă.

    În această toamnă, în perioada 13-15 octombrie, reprezentanții Holland Farming au participat la prima ediție a târgului Forța Fermierilor EXPO – FFExplo 2022. Evenimentul a oferit agricultorilor prilejul de a afla direct de la oficialii Holland Farming care sunt recomandările de sezon, dar și ce produse sunt recomandate pentru culturi profitabile atât în legumicultură și pomicultură, cât și în cultura mare.

    Holland Farming, o companie prezentă pe piața românească încă din 1997, importă și distribuie produse pentru agricultură, printre care semințe de legume, îngrășăminte chimice, biostimulatori de creștere, produse pentru culturi ecologice, stupi cu bondari pentru polenizare naturală, folii agrotextile, substraturi pentru horticultură, aparatură de măsurat, dar și bulbi de flori.

    La Forța Fermierilor Expo 2022, agricultorii prezenți au putut vedea o parte din aceste produse.

    “Am făcut o selecție a produselor de sezon, mă refer la varză, conopidă, tomate, ardei, și nu în ultimul rând, o parte din produsele folosite în tehnologia de cultură, mă refer, în primul rând, la produsul Cropmax, cel mai uzual și cel mai folosit produs de către fermierii din România atunci când discutăm de fertilizări foliare. Avem Razormin, un stimulator de înrădăcinare, un azotat de calciu lichid, mă refer aici la Can17, folosit foarte mult, în special în zona de cultură de varză Lungulețu – Brezoaiele – Slobozia Mare”, a detaliat George Puican, Director executiv Holland Farming.

    Despre produsul vedetă, Cropmax, reprezentanții Holland Farming informează că acesta este un stimulator de creștere pentru toate tipurile de culturi, iar acțiunea sa este bazată pe combinația dintre microelemente, aminoacizi, vitamine și polizaharide. Cropmax este foarte concentrat, 100% organic, iar datorită compoziției unice, este un stimulator puternic pentru dezvoltarea plantelor. Aplicarea produsului Cropmax asigură o dezvoltare rapidă a sistemului radicular și activează dezvoltarea masei foliare, ajutand plantele să-și realizeze potențialul biologic si de asemenea permițând ca doza de îngrășământ de bază NPK să fie redusă cu 10-30%.

    O altă direcție de lucru a companiei este cea de servicii, unde sunt incluse analizele agrochimice de sol și apă.

    “Având cunoștințe despre calitatea agrofondului, știm cu ce suplimente nutritive să venim în cultura de legume, să spunem. Și atunci venim pe formule specifice, la obiect, pe nevoile plantei strict. În primul rând, optimizăm costurile, în al doilea rând, oferim plantelor strict hrana de care au nevoie și, nu în ultimul rând, asigură o continuitate a calității solului”, a completat George Puican.

    Analizele agrochimice sunt urmate de recomandări detaliate de fertilizare. În acest fel, fermierii știu cum să-și dozeze cheltuielile și să le ofere plantelor cantitatea potrivită de hrană, pentru a se dezvolta pe tot parcursul perioadei de vegetație. Producția va fi mulțumitoare pentru fermier, iar solul nu va avea de suferit din cauza tratamentelor în exces.

    Toate detaliile despre produsele și serviciile pe care Holland Farming le are în portofoliu pot fi găsite pe www.hollandfarming.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Plantele beau, nu mănâncă! Preț îngrășăminte 2024. Cât costă tona de uree, nitrocalcar sau azotat de amoniu la început de an Culturi fără îngrășăminte – cât de mult scade producția?

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte