• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Fonduri europene pentru fiecare fermier român, prin cel mai eficient proiect de consultanță! Împreună, aducem banii europeni în ferma ta!

    agrointeligenta.ro -

    Asociația Forța Fermierilor, în parteneriat cu Grupul Agrointeligența, anunță lansarea celui mai ambițios proiect de susținere a antreprenorilor din sectorul agroalimentar pentru obținerea de finanțare prin intermediul fondurilor europene.

    „Forța Fermierilor – Proiecte Fonduri Europene” este un proiect de consultanță pentru redactarea și implementarea proiectelor de investiții în sectorul agroalimentar prin intermediul fondurile europene din pilonul II al Planului Național Strategic 2023-2027, precum și prin alte programe.

    Cei interesați să beneficieze de serviciile acestui program de consultanță pentru proiectele pe fonduri europene o pot face la numărul de telefon 0733 528 655 sau la adresa de email contact@fortafermierilor.ro

    Asociația Forța Fermierilor, în parteneriat cu Grupul Agrointeligența, a demarat, încă din 2021, o acțiune complexă de construcție instituțională a celui mai important nucleu de consultanți pe fonduri pe europene, atât angajați proprii cât și colaboratori din piața de profil. Pe parcursul ultimul doi ani, AFF a oferit cele mai bune servicii de consultanță pe fonduri europene membrilor săi.

    Consultanță pentru accesarea fondurilor europene
    Consultanță pentru accesarea fondurilor europene

    Campanie de comunicare pentru accesarea fondurilor europene. Cele mai bune servicii de consultanță

    Acum, în 2023, Asociația Forța Fermierilor, împreună cu Grupul Agrointeligența, demarează cea mai importantă campanie de comunicare la nivel național, pentru a-i ajuta pe fermierii români de toate categoriile, din toate regiunile țării, să fie informați și să beneficieze de cea mai eficientă formulă care să le asigure atragerea banilor europeni pentru investiții în fermele lor.

    „Practic, cu acest prim anunț oficial, dăm startul campaniei de accesare a fondurilor europene din PNS 2023-2027. Suntem pregătiți să oferim fiecărui fermier din România cele mai bune servicii de consultanță pentru proiecte de investiții prin fonduri europene, în cele avantajoase condiții existente pe piață.

    Atenție, banii nu sunt foarte mulți, majoritatea măsurilor se vor lansa din a doua jumătate a acestui an, în multe cazuri va fi doar o singură sesiune de depunere. Așadar îi invit pe toți antreprenorii din sectorul agroalimentar interesați de atragerea de fonduri europene pentru afacerile lor sau pe cei care doresc să își înființeze acum o exploatație agricolă, să ne contacteze pentru o a primi o informare completă, la zi și pentru a pregăti, în cel mai scurt timp, cel mai bun proiect de finanțare, pentru cea mai potrivită măsură, care să primească punctaj maxim.

    Avem alături de noi pe unii dintre cei mai buni consultanți, cei mai buni proiectanți, cei mai buni experți. Asociația Forța Fermierilor se va asigura că fermierii României vor beneficia de cele mai simple, clare și avantajoase ghiduri ale măsurilor de finanțare din pilonul II al PNS! Vă invit alături de noi!” a spus Vlad Macovei, președintele Asociației Forța Fermierilor și fondator al Grupului Agrointeligența.

    Asociația Forța Fermierilor a fost selectată să facă parte din Comitetul de Monitorizare pentru Planul Strategic PAC 2023-2027. Calitatea de membru în acest comitet asigură membrilor AFF, indiferent de sectorul de activitate, acces la informațiile privind implementarea Planului Național Strategic și posibilitatea de participa activ la consultările privind redactarea ghidurilor pentru măsurile de finanțare cu fonduri europene din PNS.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA