• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Angelo Nicolae – Country Manager Fall Creek în România. Americanii investesc în afacerea cu afine

    Angelica Lefter -

    Pe măsură ce piața de afine se dezvoltă tot mai mult, cererea de fructe de vară de înaltă calitate a crescut nu numai în Europa de Vest ci și în Orientul Mijlociu, Europa de Est și regiuni de la Marea Neagră.

    Misiunea Fall Creek de a construi o lume cu afine mai bune prin plante de calitate, relații excepționale, inovație și succesul clienților, a determinat decizia de a stabili o unitate de producție Fall Creek în România, cu plante excepționale marca Fall Creek, livrate la timp, conform specificațiilor și îndeplinită de personal local și asistență tehnică.

    România oferă spațiu adecvat pentru producția și distribuția de afine

    Fall Creek este lider al calității și geneticii plantelor de afin și aduce o ofertă competitivă, unică de genetică pentru soiuri rezistente la ger și pentru temperaturi moderate în regiunile de cultivare temperate din lume.

    ”România ne oferă un spațiu adecvat pentru producție și distribuție. Condițiile climatice sunt similare cu cele din Eugene, Oregon, SUA, unde a început activitatea Fall Creek în urmă cu 45 de ani. Accesul facil al României la alte țări din estul Europei și la Marea Neagră a sprijinit această decizie. În prima etapă, am recrutat un Director de țară, care va fi responsabil pentru activitatea desfășurată în România de Fall Creek, pentru a conduce extinderea companiei noastre în țările din Europa de Est și pentru a supraveghea implementarea și dezvoltarea unei noi pepiniere în România. Suntem încântați să anunțăm că Angelo Nicolae s-a alăturat echipei Fall Creek EMEA la data de 15 martie”, a spus Burgert van Dyk, Director Regional Fall Creek EMEA.

    Cine este Angelo Nicolae și care este rolul său în companie

    Angelo Nicolae va fi sprijinit de echipa Fall Creek în timpul în care va continua să recruteze experți locali și să să pună bazele unei echipe performante în România. Totodată, Angelo Nicolae va raporta direct Directorului Regional EMEA, Burgert van Dyk.

    Angelo Nicolae este român, are peste 29 de ani de experiență în poziții de conducere pentru companii multinaționale din sectorul agricol. Este licențiat în Agricultură la Universitatea București, cu o specializare în marketing și dezvoltare rurală.

    A lucrat peste 10 ani ca director în cadrul companiei Syngenta și din 2011 a avut funcții de conducere în Brise Group unde a dezvoltat un departament de tehnologie modernă de fertilizare. De asemenea, are experiență cu diferite culturi, cum ar fi sfecla de zahăr, floarea soarelui, porumb, rapiță și cunoștințe largi despre piețele din Europa de Sud-Est.

    ”Este o onoare și o provocare să mi se ofere această oportunitate de a dezvolta operațiunile Fall Creek în Europa de Est. Sunt mândru că România a fost selectată pentru acest proiect de expansiune și sunt entuziasmat de posibilitățile create pentru cultivatorii regionali și locali de afine. După aproape 30 de ani de experiență în domeniul agricol al culturilor de câmp, trecerea la o industrie care promovează o alimentație și un trai mai sănătos e ca o gură de aer proaspăt”, a spus Angelo Nicolae.

    Valorile Fall Creek trebuie să se regăsească în noua echipă formată în România

    La rândul său, Co-CEO Fall Creek, Oscar Verges, a punctat că valorile companiei sunt modestie, integritate, pasiune și excelență.

    ”La Fall Creek, am urmărit dezvoltarea industriei de afine din întreaga lume și am făcut acest lucru recrutând persoane din liderii locali cu experiență de organizare, ca Angelo, care integrează valorile de modestie, integritate, pasiune și excelență ale Fall Creek, pe măsură ce construiesc și dezvoltă echipe care deservesc cultivatorii și comercializării de afine din regiune”, a încheiat Oscar Verges, Co-CEO Fall Creek.


    Te-ar mai putea interesa

    Lege nouă în vigoare! Fermierii își pierd subvenția APIA dacă nu respectă programul și plata angajaților Cum și-a salvat ferma de la faliment un agricultor cu 150 de hectare Urături de Anul Nou în versuri. Tradiții de iarnă păstrate în satul românesc

    Ultimele știri

    Fermă făcută scrum în județul Suceava! Toate cele 6.000 de animale au murit arse de vii Vine o criză a îngrășămintelor? Gabriel Ionescu, SEEFO: Prețurile sunt în creștere, stocurile – mai mici decât anul trecut APIA – anunț urgent pentru fermieri! Termen limită: 31 ianuarie!