• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Agxecutive recrutează Manager Tehnic pentru Divizia de fertilizanți a unui distribuitor de inputuri

  agrointeligenta.ro -

  Agxecutive recrutează Manager Tehnic pentru Divizia de fertilizanți a unui distribuitor național de inputuri. Una dintre condițiile cerute pentru acest post este reprezentată de experiență de minim 5 ani într-o poziție similară sau într-o funcție înrudită într-o companie care activează în sectorul îngrășămintelor.

  ”Suntem în căutarea unui Manager Tehnic care se va alătura echipei unui distribuitor național de inputuri, cu responsabilitatea de a acoperi întreg teritoriul României”, anunță specialiștii Agxecutive.

  Numele companiei pentru care se face recrutarea nu este dezvăluit, însă se precizează că aceasta ”are colaborări cu cei mai importanți jucători din industrie și reprezintă produsele a 12 mari producători de îngrășăminte și biostimulatori din Europa”.

  ”Deține un portofoliu extins de produse certificate ecologic, poziționându-se în fruntea sustenabilității și agriculturii ecologice în România. Compania investește în inovație și diversificare, având în prezent 40 de produse proprii în curs de înregistrare. Începând cu anul 2024, se va extinde și regional în Bulgaria și Ungaria. Persoana potrivită va avea ocazia de a contribui la dezvoltarea și consolidarea prezenței companiei în această regiune, explorând noi piețe”, se mai precizează despre angajator.

  Mai mult, compania care își caută manager tehnic deține propria unitate de producție în România, ceea ce asigură controlul întregului proces de producție. ”Astfel, se garantează furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate și cu o eficiență superioară”, subliniază Agxecutive.

  Postul de Manager Tehnic pentru Divizia de fertilizanți vine și cu o serie de responsabilități:
  – Analizarea produselor și tehnologiilor noi disponibile la nivelul furnizorilor;
  – Identificarea de noi produse și furnizori pentru a completa oferta de produse;
  – Participarea la întâlniri cu reprezentanții tehnici ai producătorilor și furnizorilor;
  – Definirea problemelor și identificarea soluțiilor potrivite pentru fiecare cultură agricolă;
  – Elaborarea documentației tehnice necesare pentru depozitarea, vânzarea și marketingul produselor;
  – Susținerea prezentărilor despre produse și culturi agricole în cadrul echipei de vânzări și în întâlnirile cu clienții;
  – Susținerea echipei de vânzări prin programarea și efectuarea de vizite la clienți pentru promovarea și vânzarea produselor și tehnologiilor prioritare.

  Persoana care poate prelua funcția de Manager Tehnic pentru Divizia de fertilizanți trebuie să îndeplinească o serie de condiții:
  – Experiență de minim 5 ani într-o poziție similară sau într-o funcție înrudită într-o companie din domeniul nutriției, îngrășămintelor, tranzacționării cu îngrășăminte, producției, importului de îngrășăminte solide sau distribuției de îngrășăminte foliare;
  – Capacitatea de a coordona și dezvolta echipa tehnică;
  – Cunoștințe solide despre produsele de nutriție agricolă și cerințele tehnice asociate;
  – Abilități excelente de gestionare a operațiunilor și planificare a resurselor;
  – Capacitatea de a dezvolta și implementa politicile și standardele tehnice;
  – Abilități excelente de comunicare și negociere pentru a gestiona relațiile cu furnizorii și clienții;
  – Orientare către rezultate și capacitatea de a lua decizii într-un mediu dinamic.
  – Oferta de compensații și beneficii conține toate componentele necesare pentru a menține motivația Manager Tehnic la cele mai înalte cote pe tot parcursul anului și pentru a atinge performanțele așteptate!

  ”Dacă ești un profesionist pasionat de agricultură, cu experiență relevantă în nutriția plantelor și dorința de a contribui la dezvoltarea unei companii de top în industria inputurilor agricole, aplică acum confidențial la marius.cutus(a)agxecutive.com / +40743488022”, se precizează în anunțul de recrutare făcut de Agxecutive.

  Mai multe informații despre poziția recrutată sau pentru a afla cum poți aplica – https://bit.ly/manager-tehnic


  Te-ar mai putea interesa

  Guvernul a decis să mențină facilitățile pentru salariile din agricultură Ioan Popa, Președinte Transavia: Eliminarea facilităților fiscale trebuie făcută treptat de către Guvern Guvern: Salariul minim în agricultură, reglementat prin OUG

  Ultimele știri

  Plăți APIA 2023. Valoarea unui euro din subvenție în acest an Polonia și Ungaria nu au participat la discuțiile pentru licențierea exporturilor de cereale din Ucraina Ministrul Agriculturii: ANT bovine se va plăti numai pentru junincile oprite în fermă