Utilaje și tehnologii

Ofertele Toamnei de la Saaten Union

Saaten-Union România are o deviză: ”Ameliorăm pentru viitor!”, iar fermierii care folosesc hibrizii, soiurile și tehnologiile companiei cunosc cel mai bine semnificația și puterea muncii de echipă și cercetării ce stau în spatele acestor vorbe puternice.

”Într-o piaţă extrem de competitivă, ca cea în care ne desfăşurăm activitatea, avem nevoie întotdeauna de clienţi pe care să îi mulţumim, iar Saaten-Union consideră că respectul faţă de opiniile clienţilor şi tratarea lor în manieră prietenoasă şi inovatoare ajută la atingerea succesului. Pentru a atinge scopul propus, Saaten-Union porneşte întotdeauna de la o reţea extinsă de reprezentanţi ce urmăresc îndeosebi consilierea fermierilor pentru genotipurile Saaten-Union pe întreg procesul stării de vegetaţie”, declaraă reprezentanții companiei.

”În fiecare an progresăm prin extinderea echipei de specialişti, prin efortul depus ca să ajungem la standardul dorit de calitate şi atenţia deosebită pe care o acordăm fiecărui partener cu care colaborăm. Considerăm că pentru a ne situa în topul liderilor trebuie să păstrăm tradiţia de a oferi întotdeauna cele mai bune soluţii comerciale şi logistice menite să satisfacă exigenţele clienţilor noştri. Încurajăm fermierii pentru a aplica tehnologiile care să le ofere o reputaţie la înălţimea pretenţiilor de producţie. Provocăm competiţia în sensul dorinţei de a excela prin produsele pe care le oferim, prin sfaturile şi ideile inovatoare la care muncim în fiecare zi”.

Vezi hibrizii Saaten-Union de:

Floarea-soarelui

Porumb

Mazăre

Grâu, orz, orzoaică, secară, triticale

Rapiță


 


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu