• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Corteva Agriscience: Creștere de 40% la vânzările de Protecția Plantelor din România, în primele 9 luni ale anului

    Roxana Dobre -

    Corteva Agriscience a anunțat printr-un comunicat că înregistrează o creștere de aproape 41% a vânzărilor nete de produse de protecția plantelor în România și Republica Moldova pentru primele 9 luni ale anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă de raportare a anului precedent.

    Potrivit Corteva, în plus, datele privind vânzările de semințe arată o creștere de 12%, susținută de performanța vânzărilor de hibrizi din noua generație (Optimum® AQUAmax®), Pioneer® fiind lider absolut în vânzările de semințe din România și Republica Moldova.

    Citiți și: Opinia Expertului. Maria Cîrjă, Corteva: Producție agricolă responsabilă prin practici de ambalare circulară

    Compania a înregistrat în România progrese remarcabile

    Corteva Agriscience mai anunță că a înregistrat în România progrese remarcabile pe diverse categorii de produse în primele 9 luni ale anului 2023. Vânzările nete la nivel national în categoria erbicidelor au crescut cu 40%, evidențiind creșterea cererii pentru soluțiile eficiente de combatere a buruienilor oferite de Corteva, precum Korvetto™ și Pallas™, care au adus contribuții semnificative, demonstrându-și eficacitatea în satisfacerea nevoilor diversificate ale agriculturii moderne.

    În ceea ce privește veniturile pe moleculă, substanța activă Arylex™ active se evidențiază ca o soluție de top pentru controlul buruienilor. Fungicidele au înregistrat o creștere excepțională cu 23%, semnalând succesul ofertelor inovatoare ale Corteva în gestionarea combaterii bolilor, conduse de Verben™, cu o cotă în venituri.

    Insecticidele, inclusiv nematocidul Vydate®, au înregistrat o creștere constantă de 19% în România, reflectând eficacitatea acestor soluții de control al dăunătorilor. Segmentul de Tehnologii Aplicate Semințelor (SAT), cu accent pe Ympact®, a înregistrat o creștere importantă de 21%.

    Citiți și: Corteva – rezultate financiare la jumătatea anului: Estimările pentru întregul anul indică o creștere continuă a veniturilor

    Creștere semnificativă în piața semințelor din România, în primele 9 luni

    În piața semințelor din România, în primele 9 luni ale anului 2023, Corteva Agriscience a înregistrat o creștere semnificativă procentuală prin brandul Pioneer® în toate segmentele de culturi, comparativ cu perioada similară din 2022.

    Această creștere se datorează lansării de noi hibrizi, cu performanțe genetice impresionante. Mai mult, creșterile Pioneer® sunt semnificative pe segmente comparativ cu anul anterior în perioada raportată la nivel național: porumbul cu 27%, soia cu 46% și rapița cu 12.5%. Aceste progrese semnificative întăresc angajamentul Corteva de a oferi fermierilor soluții de ultimă generație, promovând astfel creșterea productivității și sustenabilitatea în agricultura modernă.

    „Acest an marchează o perioadă excepțională pentru compania noastră, obținând rezultate foarte bune pe toate categoriile de produse, atât în România, cât și în Republica Moldova. Corteva Agriscience este compania numărul unu în furnizarea de soluții combinate (semințe și produse de protecția plantelor) pentru fermieri, cu o echipă dedicată și un mix echilibrat de produse”, a declarat Jean Ionescu, Country Leader România și Republica Moldova.

    În ansamblu, creșterea subliniază angajamentul Corteva Agriscience față de inovație și creșterea de soluții agricole de ultimă generație, poziționând compania ca lider în peisajul dinamic și în evoluția agricolă.

    Corteva Agriscience, o companie globală dedicată exclusiv agriculturii

    Corteva combină inovația de vârf în industrie, implicarea directă cu clienții și execuția operativă pentru a furniza soluții profitabile pentru cele mai urgente provocări ale agriculturii la nivel mondial. Corteva obține o preferință de piață avantajoasă prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mixul echilibrat și global diversificat de semințe, produse și servicii pentru protecția plantelor și produse digitale.

    Cu unele dintre cele mai recunoscute mărci din agricultură și o linie tehnologică bine poziționată pentru a stimula creșterea, compania este angajată să maximizeze productivitatea pentru fermieri, colaborând cu părțile interesate din întregul sistem alimentar pentru a-și îndeplini promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă, asigurând progresul pentru generațiile viitoare.


    Te-ar mai putea interesa

    Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români