• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Fabrica de Consultanță: Primul proiect aprobat pe Programul Tranziție Justă, finanțare de 4,9 mil. euro

    Angelica Lefter -

    Fabrica de Consultanță  (FdC) a anunțat că un client al firmei este fericitul beneficiar al primului proiect selectat pentru finanțare în cadrul programului Tranziție Justă, în doar 10 zile de la depunerea cererii de finanțare. Proiectul elaborat și depus prin FdC vizează accesarea unui ajutor financiar nerambursabil în valoare de 4,9 milioane de euro, are o valoare totală de aproximativ 7,8 milioane euro și urmează să fie implementat în județul Prahova, pe o perioadă de 12 luni.

    Investițiile realizate în cadrul proiectului selectat pentru finanțare în cadrul programului Tranziție Justă vizează achiziția de echipamente pentru o unitate de producție jucării și jocuri de societate. Totodată, prin acest proiect, beneficiarul va crea 51 de noi locuri de muncă.

    Citiți și: Liciniu Lupu, Fabrica de Consultanță: Scriem și depunem sute de proiecte pentru membrii Asociației Forța Fermierilor

    Proiect Fabrica de Consultanță, selectat spre finanțare

    Procesul de evaluare al proiectului depus a durat doar zece zile

    Liciniu Lupu, fondator și CEO Fabrica de Consultanță, a declarat că succesul acestui proiect se datorează, în primul rând, eforturilor remarcabile ale echipei.

    ”Succesul acestui proiect a fost posibil datorită eforturilor remarcabile ale echipei noastre. Colegii din echipa de vânzări au jucat un rol important în verificarea eligibilității societății și a proiectului, iar echipa de scriere a elaborat întreaga documentație necesară. Datorită calității foarte bune a proiectului și a echipei ADR Sud Muntenia, procesul de evaluare al proiectului depus a durat doar zece zile. Deși pentru o mare parte din mediul de business, lunile ianuarie și februarie sunt considerate luni cu o activitate scăzută, pentru noi nu au fost, și ne bucurăm cu atât mai mult cu cât adăugăm în lista proiectelor aprobate, proiectul de față, după ce în decembrie 2023 un alt beneficiar a semnat un acord de finanțare pentru o investiție de 29 milioane euro”, a declarat Liciniu Lupu, fondator și CEO Fabrica de Consultanță.

    Citiți și: Cei mai buni consultanți în fonduri europene vin la FFExpo 2022, la standul Fabrica de Consultanță!

    Fabrica de Consultanță activează de peste 17 ani pe piața serviciilor de consultanță în accesarea finanțărilor nerambursabile europene

    Apelul de proiecte deschis în cadrul Programului Tranziție Justă, vizează investițiile inițiale realizate de către IMM-uri în județele Gorj, Hunedoara, Dolj, Galați, Prahova și Mureș. Valoarea ajutorului financiar nerambursabil este între 200.000 euro și 8 milioane euro, iar intensitatea sprijinului variază între 60% și 75%. Bugetul total alocat în cadrul programului este de 775.569.856 euro.

    Fabrica de Consultanță activează de peste 17 ani pe piața serviciilor de consultanță în accesarea finanțărilor nerambursabile europene, guvernamentale sau din alte surse.

    Până în prezent, a atras pentru clienții săi finanțări nerambursabile de peste 300 milioane euro și a dezvoltat un portofoliu de 850 de proiecte scrise și implementate cu succes. Printre clienți se numără atât companii private, cât și instituții publice. Proiectele implementate la nivel național acoperă numeroase domenii de activitate: agricultură, producție, comerț, servicii, construcții, industrie, sănătate.

    Mai multe detalii despre Fabrica de Consultanță, aici:https://www.fdc.ro/


    Te-ar mai putea interesa

    Tractoarele New Holland pe care fermierii le pot cumpăra prin Programul Rabla pentru Tractoare Subvenții APIA 2024 – tranșa a doua. Plățile finale achitate pe hectar și cap de animal Tractoarele Zetor pe care fermierii le pot cumpăra prin programul Rabla pentru Tractoare

    Ultimele știri

    Mesaj din industria cărnii – ce se întâmplă cu prețul cărnii de porc de Sărbători Micii și salamurile din România – interzise în SUA și UK. Motivul pentru care s-au blocat exporturile Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial