• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Marius Micu este noul Decan al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală – USAMV București

    Oana Timar -

    Marius Micu este noul Decan al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

    ”Este o onoare, dar și o mare responsabilitate, ca de săptămâna aceasta să contribui la formarea viitoarelor generații de profesioniști în domeniu, din postura de Decan al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. Îi mulțumesc domnului Rector Sorin Mihai Cîmpeanu pentru susținerea și încrederea acordată, de a face parte din echipa sa de conducere, și mă bazez că împreună vom găsi resursele necesare pentru a răspunde nevoilor facultății”, a declarat Marius Micu astăzi, marți – 9 aprilie.

    Marius Micu alături de Rectorul USAMV București, Sorin Mihai Cîmpeanu

    Micu a arătat că este recunoscător colegilor din cadrul facultății pentru încrederea acordată și că este hotărât să aducă în continuare schimbări pozitive în cadrul facultății pe care o va conduce. ”Alături de o echipă dedicată și împreună cu cadrele didactice din cadrul facultății, ne propunem să promovăm excelența academică, să facilităm inovația și să cultivăm pasiunea pentru dezvoltarea mediului rural și pentru antreprenoriat în rândul studenților noștri”, a mai pus Micu.

    Marius Micu: Dezvoltarea rurală și managementul eficient în agricultură – elemente cheie pentru pregătirea viitoarelor generații de profesioniști

    Noul decan a arătat că rolul Facultății de Management și Dezvoltare Rurală este unul foarte important întrucât este nevoie ”să ne axăm pe necesitatea dezvoltării rurale și a managementului eficient în agricultură, două elemente cheie pentru a pregăti viitoarele generații de profesioniști gata să facă față provocărilor actuale”.

    ”Este important să le arătăm tinerilor că a construi o carieră în acest domeniu nu este doar un job, ci o oportunitate de a face o diferență reală. Prin educație și exemple practice, ne dorim să îi inspirăm să vină cu idei noi și să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea vieții în zonele rurale. Ne dorim să îi învățăm pe studenți cele mai bune practici de management în agricultură pentru a aduce inovații și îmbunătățiri în zonele rurale. Prin combinarea cunoștințelor teoretice cu aplicații practice, împreună vom găsi soluții care să promoveze o agricultură sigură, competitivă și sustenabilă, asigurând astfel un management eficient al resurselor și un viitor prosper pentru comunitățile rurale. Prin efort și angajament, ne angajăm să formăm viitori decidenți capabili să contribuie pozitiv la dezvoltarea și prosperitatea comunităților rurale”, a mai declarat Marius Micu, precizând că rămâne deschis ”dialogului constructiv”. ”Știu că împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru a pregăti viitoarele generații de ingineri în domeniu”, a încheiat noul decan.

    Marius Micu a ocupat până în prezent funcția de prodecan al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală și a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii. La nivelul mediului asociativ agricol, Micu este președintele Asociației Naționale a Tinerilor Producători Agricoli din România (ANTPAR) și vicepreședinte al Federațiai Naționale PRO AGRO, iar la nivelul structurii europene de reprezentare a intereselor fermierilor, COPA-COGECA, este vicepreședinte al COPA.


    Te-ar mai putea interesa

    Plata ANT bovine. Primele județe unde fermierii au anunțat că au banii în cont Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată

    Ultimele știri

    Ioan Moraru, Mecanica Ceahlău: Utilajele produse la Piatra Neamț sunt cu 35% mai ieftine decât cele din import Flori care se plantează lângă bulbii de primăvară Hurlupi la prun: cauze ale bolii, combatere