• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Timac Agro – campanie în forță! Vaporul cu 18.000 de tone de Eurocereal 34 a ajuns în portul Constanța!

    Oana Timar -

    Compania Timac Agro continuă masiv livrările, din port direct in fermele românești și intră astfel în topul furnizorilor de fertilizanți pentru această campanie de toamnă. După performanța celor 25.000 de tone de îngrășăminte livrate în ferme în mai puțin de o lună, Timac Agro România a primit zilele acestea, în Portul Constanța, un nou vapor cu o încărcătură record de 18 mii de tone de Duofertil Eurocereal 34.

    Într-o piață complet amorțită în care nu se miscă nimic din punct de vedere al investițiilor în inputurile agricole, Timac Agro Romania ințelege situația dificilă atât din punct de vedere economic, cât și agronomic și vine în sprijinul fermierilor români cu fertilizanți de sol de înaltă calitate, la cele mai avantajoase prețuri și termene de plată. Este o premieră în cei 18 ani de existență pe piața românească în care Timac Agro România oferă fermierilor cea mai performantă tehnologie de fertilizare la prețuri competitive sau chiar mai mici decât îngrăsămintele simple.

    Duofertil Eurocereal 34, soluția tehnologică cu formulare patentată la nivel internațional, a cărei eficiență este deja recunoscută de fermierii români, a ajuns în prezent în aproape o mie de ferme din România și va asigura nutriția optimă pentru culturile din această toamnă.

    Anul acesta, Timac își propune să fie cel mai mare furnizor de fertilizanți pentru culturile de toamnă.

    ”Concurența la Marea Neagră este foarte mare în ceea ce privește cultura de grâu și singura soluție a fermierilor, pentru a rămâne competitivi, este să producă cât mai mult. La Timac Agro, urmăm conceptul potrivit căruia strategia în fermă ar trebui să urmărească deopotrivă folosirea produselor competitive pentru recolte mai bogate. Este foarte important să-i sprijinim pe fermierii români să demareze bine culturile de toamnă și să obțină producții mari. Pentru Timac Agro, creșterea profitabilității în fermele din România a reprezentat dintotdeauna prioritatea nr 1, astfel, de la campanie la campanie, creăm programe de finanțare și tehnologii care aduc valoare fermelor românești”, a declarat Adrian Drăgan, CEO Timac Agro pentru Regiunea Nordul Mării Negre.

    Cu o echipă de peste 180 de profesioniști dedicați, Timac Agro România are una dintre cele mai mari echipe de vânzări din agribusiness și reușește performanțe remarcabile. În doar 2 luni, 40.000 de tone de Eurocereal 34 sunt deja sold out, iar livrările sunt în toi.

    Reprezentanții Timac Agro Romania vă stau la dispoziție în orice moment, de la pregătirea solului şi până la recoltat, oferind consultanță specializată. https://ro.timacagro.com/

    Fertilizanții Timac Agro – prezenți în fermele românești din 2006

    Un actor important în agricultură, Timac Agro este pe piața românească din 2006. Membră a Grupului Roullier, care dezvoltă inputuri agricole de ultimă generație în Centrul Mondial de Inovație, unul dintre cele mai importante centre de cercetare în domeniul fertilizării solului și plantelor, compania își ia angajamentul în a oferi fermierilor cele mai bune soluții tehnologice, adaptate oricărei culturi și oricărui tip de sol, bazându-se pe expertiză și proximitate în fermele din întreaga lume. Poziția Timac Agro pe piața românească este semnificativă în ceea ce privește cercetarea, dezvoltarea și schimburile internaționale cu fermieri din alte țări.


    Te-ar mai putea interesa

    Anunțul unui șef APIA pentru toți fermierii care au cerut subvenții Fermă închisă de DSVSA. Decizia a fost contestată în instanță Un mare lac, o sursă de apă pentru irigații, pe cale să dispară din cauza secetei

    Ultimele știri

    Timac Agro – campanie în forță! Vaporul cu 18.000 de tone de Eurocereal 34 a ajuns în portul Constanța! Prețul grâului s-a prăbușit după noul raport USDA. Cât costă acum tona în portul Constanța Fermierii au depus proiecte de peste 550 de milioane de euro pentru investiții în irigații