• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Ateliere de gătit pentru întreaga familie – un proiect Agricola în parteneriat cu Chef Cezar Munteanu

    Angelica Lefter -

    Toamna aceasta, AGRICOLA și Chef Cezar Munteanu lansează un parteneriat prin care doresc să transforme gătitul acasă într-o activitate plăcută la care să participe toți membrii familiei. În cadrul acestui proiect, AGRICOLA și Chef Cezar Munteanu vor organiza o serie de ateliere tematice de gătit în București.

    În cadrul atelierelor lansate de AGRICOLA și Chef Cezar Munteanu părinții și copiii invitați vor învăța să prepare rețete delicioase și sănătoase, bucurându-se de timpul petrecut împreună. La data de 10 septembrie va avea loc primul atelier, care este dedicat părinților care își doresc ca cei mici să aibă întotdeauna la îndemână gustări sănătoase.

    Citiți și: Gustul Viitorului. Agricola Bacău și Chef Cezar Munteanu pregătesc noua generație de profesioniști culinari

    Gătitul în familiile din România

    Conform studiului ”Cum se raportează românii la gătit”, derulat de AGRICOLA și iVox în luna iunie, 9 din 10 români consideră că mâncarea gătită acasă este mai sănătoasă. Cu toate aceastea, gătitul rămâne o sarcină de care se ocupă preponderent femeile – 25% dintre femeile chestionate în studiu au afirmat că se ocupă de gătit zilnic, față de doar 18% dintre bărbați. De asemenea, aproape 95% dintre români sunt de părere că este benefic pentru copii să fie implicați în activățile legate de prepararea mesei, indiferent dacă sunt fete sau băieți.

    În acest context, AGRICOLA și Chef Cezar Munteanu își propun să aducă în bucătărie întreaga familie, demonstrând astfel că gătitul poate fi o activitate accesibilă, rapidă și plăcută pentru toată lumea.

    ”Ideea acestui proiect și parteneriatul cu Chef Cezar Munteanu vin ca o continuare firească a noii campanii de imagine lansate de Agricola în acest an, dedicată bucătarilor «de acasă», precum și a tuturor demersurilor noastre prin care încurajăm gătitul în bucătărie. Prin intermediul acestor ateliere, vrem să arătăm că toți membrii unei familii se pot implica în activitățile din bucătărie, de la mic la mare, astfel încât gătitul să devină o activitate incluzivă, benefică atât pentru sănătate, cât și pentru dezvoltarea relațiilor dintre părinți și copii. Cu ajutorul produselor obținute în companiile noastre: Agricola Salbac, Avicola Lumina și Europrod, Chef Cezar Munteanu va transforma atelierele sale de gătit în adevărate sesiuni de inspirație pentru participanți”, a precizat Cristian Călin, Managerul de Relații Publice și Comunicare al Grupului AGRICOLA.

    Ateliere tematice de gătit

    În lunile septembrie, octombrie și noiembrie, AGRICOLA și Chef Cezar Munteanu vor organiza patru ateliere tematice de gătit în București. Fiecare atelier va urmări o temă de lucru specifică și va avea ca vedete o categorie de produse AGRICOLA. Pentru fiecare eveniment, Chef Cezar Munteanu va organiza un concurs pe rețelele sale de socializare prin care va desemna o familie câștigătoare.

    ”Ca Chef, am întotdeauna grijă să aleg cele mai bune ingrediente pentru preparatele mele. Iar când vine vorba de familia mea, nu fac compromisuri. De aceea, aleg mereu produsele de la Agricola Bacău – o marcă ce reprezintă tradiție, calitate și respect pentru natură. Produsele AGRICOLA sunt esența meselor pe care le împărtășim cu cei dragi, sunt gustul care aduce familia împreună. În bucătăria mea, acestea devin baza rețetelor pline de pasiune, pe care le-am creat special pentru a aduce zâmbete pe chipurile celor care își savurează mesele în familie. Cu această campanie, vreau să împărtășesc cu voi toți secretele gustului autentic de acasă. Vreau să vă inspir să redescoperiți plăcerea de a găti și de a vă bucura de fiecare moment petrecut alături de cei dragi, cu produse care îmbină tradiția cu inovația, oferite de AGRICOLA. Pentru mine, familia și mâncarea bună sunt cele două ingrediente ale unei vieți împlinite. Haideți să le sărbătorim împreună!”, a declarat Chef Cezar Munteanu.

    Primul atelier va avea loc pe 10 septembrie și este dedicat părinților care își doresc ca cei mici să aibă întotdeauna la îndemână gustări sănătoase. Folosind bunătăți fiert-afumate și salamuri crud-uscate de la Salbac, părinții și copiii vor învăța cum să prepare sandwich-uri de luat la școală și gustări fresh pentru zile pline de energie.

    Citiți și: Arome cu care se afumă artificial carnea și brânza – interzise!

    Următorul atelier va avea loc pe 25 septembrie și este dedicat familiilor cărora le place să petreacă timp și să gătească împreună, dar care reușesc să facă acest lucru doar ocazional sau în zilele de weekend. În cadrul acestei sesiuni de gătit, Chef Cezar Munteanu va propune rețete simple și delicioase, de mic-dejun sau brunch, folosind produse Avicola Lumina (ouă proaspete) pentru a obține rezultate de excepție.

    Cel de-al treilea atelier se va desfășura în octombrie și se adresează familiilor care au un stil de viață activ și care nu au timp să gătească rețete complexe. Cu ajutorul produselor semipreparate și ready-meal de la Europrod, Chef Cezar Munteanu va demonstra că mâncărurile gustoase nu trebuie să lipsească de la cinele din familie, nici chiar atunci când zilele sunt foarte aglomerate.

    Ultimul atelier realizat în cadrul acestui proiect este dedicat celor care iubesc mesele în familie și pentru care gătitul este o formă de manifestare a afecțiunii și a generozității față de persoanele apropiate. Folosind produse din gama AGRICOLA- pui, Chef Cezar Munteanu va propune o serie de rețete pentru mese delicioase și momente de neuitat alături de cei dragi.

    Acest parteneriat, continuă campania de comunicare „bucătari necelebri”, lansată de AGRICOLA la începutul acestui an, un omagiu adus bucătarilor de acasă – mamelor, bunicilor, taților și tuturor celor care, după o zi de muncă, pregătesc cu drag cele mai gustoase preparate pentru cei dragi, folosind cele mai bune ingrediente.


    Te-ar mai putea interesa

    Gheorghe Vlad, OIPA Legume-Fructe: Bulionul din comerț este produs din pastă de China Șefa ANM a anunțat când vin ploile după canicula extremă Șef APIA: Condiția pentru ca fermierii afectați de secetă să nu piardă subvenția la hectar

    Ultimele știri

    Banii în conturi pentru acești fermieri. Anunțul agenției de plăți Grâul, porumbul și rapița pe bursă – prețuri pe tonă, la zi Ateliere de gătit pentru întreaga familie – un proiect Agricola în parteneriat cu Chef Cezar Munteanu