Locuri de muncă

Aproximativ 300 de viitori antreprenori la cursuri gratuite în Suceava și Dâmbovița

Un număr de aproape 300 de persoane din mediul rural au participat la cursurile ”Viitor antreprenor” susținute în luna mai în județul Suceava, la Gura Humorului, și la Dâmbovița, în localitățile Târgoviște și Amara. Beneficiarii proiectului sunt locuitori din Regiunea Nord Est și Regiunea Sud Muntenia.

Toți cei 282 de participanți reprezintă persoane care doresc să își înființeze propria afacere sau să își găsească un loc de muncă se pot înscrie în continuare la cursurile de perfecționare și sesiunile de consiliere și mediere pe piața muncii organizate în cadrul proiectului ”Viitor antreprenor”.

Participarea la proiectul ”Viitor antreprenor” este gratuită și include cazarea și transportul cursanților, fiecare persoană înscrisă beneficiind și de o subvenție de 500 de lei la absolvire. Totodată, persoanele din grupul țintă au ocazia de a participa la un concurs ce premiază primele 210 persoane ce-și găsesc un loc de muncă. Se acordă premii în valoare de 1.000 lei/persoană.
Persoanele interesate de cursurile ”Viitor antreprenor” se pot înscrie sunând (sau dând bip/sms) la 0782726357, 0786 278 791 sau 0786 278 790.

Despre ”Viitor antreprenor”

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a început din luna aprilie 2014 și se va derula pe o perioadă de 18 luni, până în septembrie 2015. Obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea sustenabilității zonelor rurale din regiunile de dezvoltare București-Ilfov, Sud Muntenia și Nord-Est prin implementarea de intervenții locale integrate și active cu accent pe dezvoltarea afacerilor și creșterea calității resurselor umane.

Mai multe detalii pe www.viitorantreprenor.ro 

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!