• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Ştiri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Roundup Gel – erbicidul revoluționar pentru grădină ajunge și România!

    agrointeligenta.ro -

    Monsanto anunţă lansarea pe piaţa din România a unui nou produs pentru controlul buruienilor: Roundup Gel, o formulă complet nouă a erbicidului Roundup, menită să faciliteze munca micilor grădinari în procesul de protejare a plantelor împotriva buruienilor.

    Lansat în Marea Britanie în anul 2012, Roundup Gel este vândut în prezent în 17 ţări, urmând ca anul acesta să fie introduspe alte 5 pieţe, inclusiv în România. Erbicidul permite utilizatorilor să-şi întreţină grădina şi să elimine cu precizie buruienile aflate în locuri inaccesibile, precum borduri, gazon sau parcele, fără să afecteze celelalte plante utile.

    “Prezenţa buruienilor este una dintre cele mai întâlnite provocări în agricultură, atât pentru fermierii mari, cât şi pentru micii grădinari. Acestaeste unul dintre motivele pentru care suntem întotdeauna alături de partenerii noştri pentru a le oferi cele mai eficiente soluţii pentru menţinerea şi dezvoltarea optimă a culturilor”, afirmă Bogdan Soare, Director Naţional pentru Divizia de Produse pentru Protecţia Plantelor România, Bulgaria şi Republica Moldova.

    “Suntem conştienţi de responsabilitatea pe care o avem faţă de colaboratori. Am investit mult în cercetare şi dezoltare pentru a crea un produs uşor de utilizat. Roundup Gel vine ca răspuns la ceea ce aşteaptă fermierii zilelor noastre de la un erbicid: precizie, rezultate rapide şi spectru larg de aplicare. Acest lucru reprezintă încă un demers în dezvoltarea durabilă a agriculturiipe termen lung”, completează Bogdan Soare.

    prodzoomimg1437

    Roundup Gel este o soluţie inovatoare pentru toţi agricultorii, indiferent dacă au mai utilizat sau nu un erbicid. Uşor de folosit şi la îndemâna oricui, noul produs vine mai ales în ajutorul celor care întreţin o grădină şi se confruntă cu problema buruienilor, fiind ideal pentru grădinile de flori sau de legume, ghivece sau peluze. Formula revoluţionară este aplicată direct pe frunzele buruienilor, oferind astfel un nivel ridicat de precizie şi eficienţă în raport cu produsele tradiţionale aplicate prin pulverizare. Erbicidul este absorbit de frunze, intră în fluxul de sevă şi ajunge până la nivelul punctelor de creştere al buruienilor. Totodată, formula unică nu vine în contact cu solul sau cu plantele din jur, iar zonele unde au crescut buruieni vor fi curăţate.

    În ţările care comercializează deja acest produs, Roundup Gel s-a bucurat de succes, dovadă fiind faptul că, la nivel mondial, 91% dintre cei care au utilizat acest erbicid şi-au exprimat dorinţa de a-l achiziţiona din nou (conform ADquation Gel user research UK Jan 2015).

    Odată cu lansarea erbicidului Roundup Gel, un alt produs care a primit avizul autorităţilor competente pentru a fi comercializat în România este şi Roundup Classic Pro. Acest produs are o formulă eco-friendly (fără conţinut de taloamină), având un impact redus asupra mediului înconjurător. Roundup Classic Pro reprezintă o soluţie eficientă pentru problema buruienilor cu care se confruntă tot mai mulţi fermieri, indiferent de suprafaţa de pământ cultivată.

    Monsanto România se implică activ în identificarea celor mai bune soluţii pentru o agricultură sustenabilă. La nivel local, Monsanto se concentrează pe producere, procesare şi comercializare de seminţe convenţionale de porumb şi rapiţă, cât şi pe vânzarea diferitelor variante ale erbicidului Roundup.

    Monsanto şi-a luat angajamentul de a aduce o gamă largă de soluţii pentru a ajuta la hrănirea unei populaţii aflate în continuă creştere. Producem seminţe de fructe, legume şi alte culturi importante, cum ar fi porumb, soia, bumbac, care ajută fermierii să obţină recolte mai bune, utillizând mai eficient apa şi alte resurse importante. Lucrăm pentru a găsi soluţii durabile pentru sănătatea solului, pentru a sprijini fermierii să utilizeze datele statistice pentru îmbunătăţirea practicilor agricole şi conserva resursele naturale, dar şi pentru a oferi produse de protecţie a culturilor care să minimizeze problemele produse de dăunători. Suntem parteneri cu fermieri, cercetători, organizaţii non-profit şi universităţi pentru a aborda unele dintre cele mai mari provocări ale lumii. Pentru a afla mai multe despre Monsanto, despre angajamentul nostru şi despre cei peste 20.000 de angajaţi, vă rugăm să vizitaţi: discover.monsanto.com, monsanto.com, www.monsanto.ro. Urmăriţi activitatea noastră pe Twitter® la twitter.com/MonsantoCo, pe blogul companiei, Beyond the Rows®, la monsantoblog.com sau abonaţi-vă la News Release RSS Feed.


    Te-ar mai putea interesa

    Crestarea pomilor pentru a obține lăstari noi Plantare bujori. Când și cum se plantează bujorii SCDL Buzău a început vânzarea de răsaduri de legume din soiuri românești. Vezi oferta cu prețuri

    Ultimele știri

    Primar acuzat că a luat ilegal subvenții APIA: ”Dau banii înapoi!” Crescătorii de vaci și-au construit propria fabrică de lapte cu ajutorul fondurilor europene Sătenii din mai multe comune au interzis să își mai taie porcii timp de 7 zile