• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • EXCLUSIV! S-a vândut! URIAȘUL șenilat cu 620 CP pleacă de la AgriPlanta într-o FERMĂ din județul TIMIȘ!

  agrointeligenta.ro -

  Tractorul John Deere 9RX și-a făcut intrarea pe piața românească. Și a făcut-o cu dreptul! Expus în premieră la AgriPlanta-RomAgroTec 2016, cea mai mare expoziție agricolă în câmp, ”uriașul” pe patru șenile a reușit nu doar să uimească fermierii veniți la Fundulea, dar și să își găsească un prim-cumpărător.

  ”Uriașul” de la standul IPSO Agricultură i-a picat ”cu tronc” unui fermier din județul Timiș care nu a ezitat și a bătut palma cu dealerul John Deere pentru ca tractorul-vedetă să îi fie livrat după târgul de la Fundulea.

  Prețul ”de catalog” pentru un 9RX, primul tractorul pe patru șenile produs de John Deere, ajunge la 450.000 de euro (în funcție de dotări), ne-a declarat reprezentantul IPSO Agriucltură, Paul Popescu, păstrând însă misterul privind dotările și prețul negociat de primul posesor al acestui ”monstru” din România.

  ”Într-un an aniversar – IPSO împlinește 20 de ani de când activează în domeniul mașinilor agricole, suntem foarte bucuroși să vă prezentăm noul model de tractor din gama RX, un tractor articulat pe patru șenile. Este ultima inovație în ceea ce privește tractoarele de acest gen. În acest moment, John Deere are soluții complete pe această zonă de tractoare din gama mare, avem trei soluții: un tractor pe roți, un tractor pe două șenile și inovația – tractorul cu patru șenile articulat”, a declarat pentru Agrointeligența Paul Popescu din partea IPSO Agricultură.

  Lansat anul trecut și prezentat și la Agritechnica în Germania, tractorul John Deere 9RX va ajunge, la mai puțin de șase luni, și într-o fermă din România, semn că agricultorii noștri urmăresc tot ce apare nou și nu ezită să facă investiții mari pentru a crește randamentul exploatațiilor.

  ”Acest tractor este construit pentru fermierii care au peste 1.000-2.000 de hectare. Este dedicat în principal acelor zone unde solurile sunt umede, iar tracțiunea oferită de tractorul pe patru șenile este un sistem inovator și oferă multe avantaje din punct de vedere al consumului și al eficienței. (…) Tractorul propune două motorizări, una de 13,5 litri și una de 15 litri. Avem puteri disponibile de 470 până la 620 de cai putere. Vorbim aici de putere nominală. Puterea maximă la modelul 9620 ajunge până la 682 de cai putere. Nu există un alt tractor mai puternic în momentul de față”, a mai spus reprezentantul IPSO Agricultură.

  Dacă primul tractor John Deere 9RX va pleca în județul Timiș, dealerul John Deere este pregătit să livreze și alți astfel de ”monștri” în fermele românești. Mai mult, anul acesta, șenilatul va putea fi văzut și în câmp, ”la treabă”.

  ”Vom avea un tractor de demonstrații cu care ne vom plimba în toată țara și fermierii vor putea să vadă cum lucrează acest tractor. Vom avea un astfel de tractor doar pentru demonstrații”, a mai precizat Paul Popescu pentru Agrointeligența.

  VIDEO – Tractorul John Deere 9RX la AgriPlanta-RomAgrotec 2016


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  De ce să faci din FARMI un partener în agricultură? Agricultura de precizie – noua normă în Corteva! Andreas Huber: ”Tehnologia digitală asigură recolte stabile și reduce emisiile” Cum arată rapița lui Florin Paiu, fermierul care își pierduse orice speranță în această cultură!

  Ultimele știri

  Fermele care vor dispărea: 5 milioane de hectare de terenuri agricole – abandonate până în 2030! Se cere demisia lui Adrian Oros! ”Să plece din funcţie până nu falimentează întregul sector agroalimentar românesc!” Furnizorii au început executarea fermierilor după ce parlamentarii au votat contra despăgubirilor de secetă!