Locuri de muncă

Se fac înscrieri pentru stagii de practică în ferme din Elveția! Gazdele asigură cazare și bani de buzunar

Ocazie pentru tinerii fermieri români! O asociație elvețiană a lansat un program prin care aceștia pot să efectueze în această vară stagii de practică în Țara Cantoanelor. Se asigură cazare și bani de buzunar în funcție de orele de muncă prestate.

”Asociația elvețiană Agriviva s-a adresat Consulatului General Onorific al României în Elveția prin care informează că începând cu data de 1 iunie 2016, oferă tinerilor din România și Bulgaria posibilitatea efectuării de stagii de practică în ferme elvețiene. Stagiile se pot întinde pe o durată de maxim două luni, de obicei în lunile iulie și august”, se arată într-o informare transmisă de MADR Camerelor Agricole Județene.

Fermierul gazdă va asigura condiții de stagiu și cazare la un nivel de 230 de franci/săptămână/persoană, precum și bani de buzunar în funcție de orele de muncă prestate.

”Agriviva oferă posibilitatea unei întâlniri cu agricultura elvețiană, având ca activitate de bază intermedierea de stagii de practică pentru tineri între 14 și 25 de ani în fermele elvețiene. Procedura de selecționare, cu taxă de înscriere, poate fi accesată la adresa www.agriviva.ch”, se mai arată în comunicarea MADR.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!