Comerţ alimentarReţete de marketingŞtiri agricole

ULEIUL DE NUCĂ presat la rece LUNA SOLAI – premiat la Bruxelles! De unde îl poți cumpăra și cât costă

Uleiul de nucă produs în județul Cluj de către familia Tulai a fost premiat recent la Bruxelles. Presat la rece, produsul 100% natural a fost distins cu două stele de aur de către experții de talie Michelin  din cadrul Institutului de Calitate și Gust – iTQi. 

Uleiul de nuca presat la rece a fost evaluat de iTQi ( Institutul de Calitate și Gust de la Bruxelles) și recunoscut Superior Taste Award. Premiul – Superior Taste Award – este o recunoaștere internațională unică care se bazează pe testarea în orb (fără a se cunoaște identitatea produsului – denumire, producător, etichetă etc), efectuată de către bucătari și somelieri, experți în gust calitate, cu stele Michelin și leaderi de opinie din 15 state.

Este o mare bucurie pentru noi să primim o confirmare internațională din partea specialiștilor, pentru ceea ce noi știam deja și ceea ce și voi ne-ați confirmat până acum – Luna Solai este un brand de calitate superioară. Recunoașterea este cu atât mai importantă/emoționantă pentru noi cu cât Luna Solai a luat naștere și continuă să se dezvolte într-un cadru de familie în care pasiunea, respectul față de produs și consumatorul său sunt cele mai importante. Calitatea produselor noastre este în întregime meritul părinților mei. Experiența lor, munca lor, dedicarea lor se regăsește în fiecare sticlă de ulei presat la rece pe care noi o producem”, a declarat Felicia Tulai, Brand Manager Luna Solai.

Felicia Tulai Luna Solai

Uleiul de nucă presat la rece este doar unul dintre sortimentele de uleiuri produse de familia Tulai în județul Cluj și comercializare la târgurile și expozițiile de produse românești. Uleiurile Luna Solai se găsesc și în câteva rețele de magazine (Mega Image, spre exemplu) și pot fi comandate și online pe shop.lunasolai.ro unde o sticlă de 250 ml cu uleiul premiat la Bruxelles costă 30 de lei.

Citiți și:

Uleiuri presate la rece: Familia Tulai arată că nu e nevoie de o ditamai fabrica pentru a avea succes

Stea de aur la ”Campionatul gustului”: Uleiul unui mic producător român a făcut furori printre chefii reuniți la Bruxelles

Fostul ministru Valeriu Tabără, cucerit de uleiurile Luna Solai: ”Uleiurile românești presate la rece sunt de foarte bună calitate”

La ediția din 2016 a Superior Taste Award au participat peste 1.360 de produse din toată lumea, de pe toate continentele, România fiind reprezentată de 11 produse, toate premiate cu 2 sau 3 stele de Aur (Luna Solai – uleiul de nucă obținut prin presare la rece – 2 stele, Puiul Fericit de la Agricola – 2 stele , AUR’A – Natural Gold Water – 3 stele, Bergenbier ALE – 2 stele, Pâinea lui Manole – 2 stele, Wembley Dry Gin – 3 stele, pateul de păstrăv afumat Trutta Dux – 2 stele, Salamul de Sibiu Agricola – 2 stele, Elixir – ulei de rapiță presat la rece și ulei de soia de primă presă de la Dachim – 2 stele fiecare).


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!