• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • agrointel.ro
  • Ştiri agricole
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Agribusiness
  • Anunțuri
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Morandi – puiul românesc de 10 milioane de euro

    agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

    Afacerea cu ferme de creștere a păsărilor continuă să fie una profitabilă în România, carnea de pui fiind printre puținele ramuri în care producția autohtonă acoperă consumul național și chiar se fac exporturi importante. 

    Grupul de firme Morandi, controlat de antreprenorul vasluian Cătălin Moraru, a generat în anul 2015 venituri totale de peste 10 milioane de euro din producerea şi procesarea de carne de pui, cu aproximativ 19% mai mult faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor și citate de Ziarul Financiar.

    13482930_893045490806440_6396771632287719935_o

    Deţinem 10 magazine proprii de comercializare a produselor în regiunea Moldovei. Am dezvoltat o reţea de distribuţie a ouălor şi am încheiat contracte de vânzare carne de pui şi ouă cu mari lanţuri de magazine precum Mega Image, Billa, Carrefour şi Profi“, a declarat pentru ZF Cătălin Moraru, proprietarul grupului de firme.

    Morandi are un sistem integrat de producţie format din patru ferme de creşterea a păsărilor, o fabrică de tranşare şi ambalare a cărnii de pui şi un centru de ambalare ouă. Profitul net al grupului de firme a fost de peste 400.000 de euro în 2015, rezultate obţinute cu ajutorul a peste 130 de angajaţi.

    Antreprenorul vasluian estimează o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 30% în acest an, sperând să ajungă la vânzări totale de peste 13 milioane de euro în 2016.

    Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

    CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

    Abonare gratuită la știri

    Te-ar mai putea interesa

    Rasa de ovine Dohne Merino: Randamente ridicate la producția de carne și de lână Radu Timiș, Cris-Tim, promotorul Clean Label în România: ”Vindem carne, nu vindem înlocuitori” EXCLUSIV! Primii oieri care intră DIRECT ÎN SUPERMARKET cu CARNEA DE OAIE!

    Ultimele știri

    Dumitru Manole, fermier: Am redus cu aproape 50% suprafața cu floarea-soarelui. E primul an când semăn în februarie! A explodat prețul arpagicului! Cultivatorii se plâng de scumpirile excesive la materialul săditor! Bile albe și negre: Evaluarea controversatului program de milioane de euro pentru ”cooperativizarea” fermierilor

    Căutare în articole