• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Noutate absolută pentru fermieri: motorină cu plata după recoltă, o soluție Agricover!

  agrointeligenta.ro -

  Achiziția de motorină este unul dintre costurile care încurcă cel mai mult activitatea fermierului român și planificarea lichidităților disponibile pentru afacerea sa. Cunoscând această problemă și fiind în permanent contact cu agricultorii români, Agricover dezvoltă o soluție care să asigure achiziția de motorină pe tot cursul anului.

  Astfel, fermierul nu mai are grija lipsei de lichidități, disponibilitatea motorinei sau obținerea celui mai bun preț. Toate acestea sunt rezolvate prin accesarea acestei soluții, iar producătorul agricol se poate ocupa de performanța agricolă, obiectivul sau principal.

  Motorina are o pondere importantă în costul total de producție, începând de la înființarea culturilor, întreținerea acestora și recoltare. Tocmai de aici și impactul major pe care îl are lipsa banilor pentru achiziția acestui input în activitatea de producție. În medie, un fermier consumă 80 litri/ha/an agricol pentru cultura mare.

  Motorina cu plata dupa recoltă

  Soluția Agricover se bazează pe un produs financiar foarte avantajos, dedicat exclusiv achiziției de motorină pentru agricultura. Acordarea se face fără garanții, iar fermierul beneficiază simplu și rapid de motorina necesară întregului ciclu agricol. Beneficiile fermierului sunt: preț avantajos la litrul de carburant, livrare promptă, motorina de calitatea de la producători renumiți. Toate acestea, cu plata după campania de recoltare.

  Acestă soluție a fost dezvoltata la sugestia partenerilor noștri fermieri. Pentru mulți clienți, achiziția necesarului de motorină pe tot parcursul anului reprezintă o problemă reală. Astfel, am construit o soluție care să susțină activitatea fermierilor și să le asigure motorina de care au nevoie simplu și rapid”, a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.

  În acest moment este singura soluție existentă pe piața de agribusiness din România care permite fermierilor să achiziționeze combustibil la preț competitiv, cu livrare rapidă pe tot parcursul anului agricol și să plătească după recoltă. Soluția este disponibilă fermierilor din toată țara și vizează în principal fermele care exploatează peste 300 de hectare.

  ”Prin Agricover, fermierul primește motorina necesară pentru tot anul agricol și plătește atunci când are banii necesari – după recoltă. Nu mai vorbim despre termene strânse de plată de 30, de 60 de zile. Cum funcționează? Un fermier sună la Agricover – Am nevoie de motorină, iar noi, la partea de Agribusiness luăm comanda și discutăm cu furnizorii mari – Petrom, Rompetrol, Mol etc. se livrează, iar fermierul poate plăti cash sau la recoltă. Deși e foarte simplu, furnizorii nu așteaptă cu banii la recoltă. Cer banii în 30-60 de zile”, a explicat Rekkers recent, la o conferință organizată de săptămânalul Capital. ”Noi acordăm 300 de lei pe hectar fermierilor care au suprafețe de cel puțin 300 de hectare – din păcate aceasta este situația la acest moment, pentru că totuși se livrează un tir plin de motorină și trebuie să fie vorba de o fermă cel puțin mijlocie. Perioada de acordare este de maxim 12 luni, se poate opta pentru o perioadă mai scurtă, iar finanțarea se face pe bază de bilet la ordin, nu vorbim despre garanții materiale, ci finanțarea se face doar pe bază de semnătură, de relație de încredere în fermierii care se luptă și muncesc să facă business”, a mai precizat Robert Rekkers.

  Pentru detalii, fermierii pot contacta reprezentantul Agricover din zonă, pot suna la Serviciul de Asistență al Fermierilor AgriTelVerde 0800.800.505 sau pot scrie e-mail pe adresa asistenta@agricover.ro.

  Despre Agricover

  Grupul Agricover reunește Divizia Agri-Business si Divizia Agri-Finance. Cu un model de business puternic integrat, Agricover este o verigă cheie ce susține eficiența întregului lanț valoric din agribusiness, oferind soluții specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din România.


  Te-ar mai putea interesa

  Terenuri gratuite de la stat pentru tineri, în 2022. Schimbări importante ANM anunță când se schimbă vremea. Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni Ministrul Chesnoiu: Plata subvenției APIA pe pășune – condiționată de numărul de animale!

  Ultimele știri

  Banii în conturi pentru fermieri. Plăți urgente anunțate de ministrul agriculturii! Adrian Chesnoiu: ”Ne-am trezit cu ministerul dat în judecată de crescătorii de animale!” DNA astăzi: Directorul APIA care a luat mită pentru o angajare – trimis în judecată!