• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • INDAGRA 2016: Programul târgului și ce oferte îi așteaptă pe fermieri la Romexpo

  Roxana Dobre -

  Cel mai mare eveniment expozițional dedicat sectorului agricol – INDAGRA 2016 – se pregătește să își deschidă porțile mâine, 2 noiembrie. Expozanții promit, ca și în anii precedenți, să vină în întâmpinarea fermierilor, și nu numai, cu cele mai proaspete noutăți din domeniul utilajelor sau a tehnicii agricole. Evenimentul se desfășoară la Romexpo-București până duminică – 6 octombrie, și reunește o parte din cele mai importante companii din agribusiness-ul românesc și nu numai. 

  INDAGRA 2016 își așteaptă anul acesta vizitatorii alături de sute de companii participante, între care și cei mai mari dealeri și producători de utilaje agricole, între care IPSO Agricultură, Titan Machinery sau Mecanica Ceahlău. La ediția din acest an participă, în premieră, constructorul de hale metalice Frisomat România, dar și tinerii fermieri care au dezvoltat aplicația-anului în agricultura românească – AGRISO.

  Standul Agrointeligența – www.agrointel.ro se află la Pavilionul C1 unde vă așteptăm pe toată durata târgului pentru a vă oferi gratuit ediția specială pentru INDAGRA 2016, a revistei noastre. De asemenea, pe parcursul celor cinci zile fermierii interesați de subvenții sau fonduri europene se pot adresa celor la standurile celor două agenții de plăți: APIA și AFIR.

  Standul APIA se află în pavilionul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (platforma 12, Stand 12). Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi respectiv de la bugetul naţional.

  Standul AFIR este amplasat în pavilionul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (Platforma 12, Stand 12).

  Târgul va fi deschis mâine oficial de președintele Klaus Iohannis 

  După cum a anunțat deja pe pagina oficială a Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis, o să fie prezent mâine, începând cu ora 10.00 la deschiderea oficială a târgului Indagra, după care va vizita centrul expozițional. Începând cu ora 11.15, președintele va participa la dezbaterea „Președintele României în dialog cu agricultorii” care va avea loc la Pavilionul H1, Sala Titulescu. 

  De menționat că la deschiderea de mâine va fi prezent și ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu.  Deschiderea oficială va avea loc în faţa Pavilionului Central, iar ulterior ministrul Achim Irimescu va face un tur al expozanţilor care vor prezenta cele mai noi utilaje agricole, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, sere şi solarii, seminţe, bulbi de flori, îngrăşăminte, bovine, ovine, cabaline şi păsări de rasă.

  Cum este împărțit spațiul expozițional 

  Pavilionul C1 – participări de grup, presă (standul Agrointeligența – www.agrointel.ro), consultanță, mașini și echipamente agricole, viticultură

  Pavilioanele C2 și C3 – tehnologii de creștere a animalelor și a păsărilor, furaje și nutrețuri, mașini și echipamente de abatorizare

  Pavilioanul C4-C5 – mașini și echipamente agricole, viticultură, tehnologii și echipamente pentru irigații, semințe, bulbi de flori

  Platformele exterioare 1-11, V5, V6 – mașini agricole, zootehnie.

  Program de vizitare INDAGRA 2016: 2-5 noiembrie: 10.00-18.00 și 6 noiembrie (duminică): 10.00-16.00!

  La ediția de anul acesta, biletul de intrare la INDAGRA costă 15 lei și asigură accesul atât la standurile dedicate sectorului agricol, cât și la cele de la INDAGRA FOOD – dedicate industriei alimentare, care vor fi poziționate în Pavilionul Central, cât și la Târgul de produse tradiționale și la evenimentul dedicat vinurilor – Expo Drink&Wine.

  Cumpărarea biletelor pentru INDAGRA se poate face atât când ajungeți la Romexpo, cât și online (detalii aici), o facilitate care vă scutește de cozile de la ghișeele de la intrare.


  Te-ar mai putea interesa

  Subvenția APIA care ajunge acum în conturi! Suma transferată către beneficiari! Anunț de ultimă oră pentru tinerii care vor să acceseze ajutorul de 70.000 de euro! Subvenția-bonus pentru fermieri a fost aprobată de Guvern!

  Ultimele știri

  În Grădina Danei. Îngrijirea măslinilor. Soiuri rare de roșii Ministrul Barbu, despre programul Tomata: ”Luni-marți încep plățile” Carburantul OSCAR și ofertele adaptate fermierilor – la standul OSCAR Downstream de la MoldAgro Expo!