• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • INDAGRA 2016: Consultanță gratuită privind accesarea fondurilor europene la standul AFIR. Informații despre subvenții, la cel al APIA

  Roxana Dobre -

  Ocazie UNICĂ pentru fermieri! Producătorii agricoli au oportunitatea timp de 5 zile să afle de la cei mai buni specialiști care sunt ultimele noutăți în privința accesării fondurilor europene dar și a subvențiilor agricole. Astfel, fermierii care ajung în această săptămână la cel mai mare eveniment expozițional dedicat sectorului agricol – INDAGRA 2016 pot obține, în mod absolut gratuit, informații de la specialiștii celor două agenții de plăți, APIA și AFIR!

  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că participă, cu stand propriu, în perioada 02 – 06 noiembrie 2016, la cea de-a XXI-a ediție a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2016.

  Standul se află în pavilionul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (platforma 12, Stand 12). Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi respectiv de la bugetul naţional.

  De asemenea, APIA anunță că vineri, 4 noiembrie 2016, reprezentații agenției de plăți vor participa la conferința tematică „PNDR 2014-2020 – Prezent și viitor”. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 12:00 în cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO, sala Eminescu. Agenția va fi reprezentată la conferință de către Directorul General, domnul Adrian Pintea, care va susține o prezentare privind Măsurile de dezvoltare rurală PNDR 2014 – 2020 gestionate de APIA.

  De asemenea, și agenția care se ocupă cu accesarea fondurilor europene, AFIR, va participa în perioada 2 – 6 noiembrie 2016 la cea de-a XXI-a ediție a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2016.

  Totodată, reprezentații AFIR vor susține vineri, 4 noiembrie, începând cu ora 12:00, în incinta Complexului Expozițional ROMEXPO, sala Eminescu conferința cu titlul „PNDR 2014-2020 – Prezent și viitor”.

  Agenția va fi reprezentată la conferință de către directorul general, Eugen Popescu, care va prezenta impactul finanțărilor proiectelor de investiții acordate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) și dinamica depunerii proiectelor de investiții pentru sesiunile 2015 și 2016. Pe întregul parcurs al evenimentului, reprezentanții AFIR vor acorda informații privind accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru agricultură și dezvoltare rurală alocate României prin intermediul submăsurilor de finanțare din cadrul PNDR 2020.

  Publicul interesat să primească informații privind accesarea fondurilor europene prin PNDR 2020 este așteptat la standul AFIR, aflat în pavilionul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (Platforma 12, Stand 12), partener de tradiție al INDAGRA

  Vă reamintim că târgului internaţional INDAGRA este cel mai mare și important eveniment agricol din România fiind organizat, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Instalarea Tinerilor Fermieri 2020. Proiectele se depun din 15 iulie, sprijinul maxim – 50.000 euro/fermă! Alina Mihaela Toma, Director General FGCR: ”Volumul garanțiilor acordate de FGCR a înregistrat deja o creștere de peste 68% în primele două luni din 2020” Agrointeligența va derula cea mai importantă campanie de comunicare, din fonduri UE, legată de Politica Agricolă Comună 2021-2027

  Ultimele știri

  Ce face fermierul Emil Constantea pentru a obține furaje de cea mai bună calitate! BANII SUNT ÎN CONTURI! Fermierii care au încasat subvenția integrală pe acest an! ”Două Valuri” – singurul soi românesc de lavandă ornamentală. Crește mai rapid și are o culoare intensă!

  Căutare în articole