• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • CONGRESUL EUROPEAN AL SORGULUI – LIVE

    agrointeligenta.ro -

    Primul Congres European al Sorgului se desfășoară în perioada 3-4 noiembrie, la București, și se bucură de o participare numeroasă din partea femrierilor și specialiștilor români și nu numai. Evenimentul va fi transmis LIVE integral, putând fi urmărit atât pe site-ul nostru, cât și pe site-ul evenimentului: www.sorghum-id.com

    Programul evenimentului

    Joi – 3 noiembrie

    8:00 / 9:50 – PRIMIREA PARTICIPANȚILOR

    9:50 / 10:00 – CUVÂNT DE DESCHIDERE A PRIMULUI CONGRES EUROPEAN AL SORGULUI

    DANIEL PEYRAUBE
    PREȘEDINTE DE CEPM
    FRANȚA

    10:00 / 10:30 – „FOTOGRAFIA” SECTORULUI SORGULUI LA NIVEL MONDIAL ȘI EUROPEAN

    OLIVIER BOUILLET
    DIRECTOR GENERAL
    AGRITEL UCRAINA

    10:30 / 12:30 – ATELIER DE DISCUȚII (1) DE LA PRODUCȚIA DE ENERGIE LA ALIMENTAȚIA UMANĂ ȘI FURAJARE

    DIVERSELE UTILIZĂRI ALE SORGULUI-BOABE, SORGULUI FURAJER ȘI BIOMASEI ACESTEI CULTURI

    PRODUCȚIA DE BIOGAZ CU SORGUL DE BIOMASĂ – DR. MAENDY FRITZ, DIRECTOR, DEPARTAMENTUL  DE CULTURI PENTRU RESURSE REGENERABILE INSTITUTUL TFZ GERMANIA

    CALITĂȚILE SORGULUI-BOABE ÎN FURAJAREA ANIMALELOR – CĂTĂLIN FUDULU, DIRECTOR TEHNIC NUTRIȚIE ȘI REȚETE GUYOMARC’H ROMÂNIA

    SORGUL FURAJER: COMPLEMENTARITATEA CU PORUMBUL – ALEXIS FERARD, ‎INGINER ZOOTEHNIST – VALORIFICAREA FURAJELOR ARVALIS – INSTITUTUL SECTORULUI VEGETAL FRANȚA

    ROLUL SORGULUI ÎN PRODUCȚIA MALȚULUI PENTRU BERE. EXPERIENȚA AFRICANĂ – BOP SANDRINO-ARNDT, DIRECTOR DEZVOLTARE AFACERI OCP AFRICA CAMERUN

    14:00 / 15:30 – ATELIER DE DISCUȚII (2)

    CERCETĂRI INOVATOARE ÎN VEDEREA REALIZĂRII UNUI PROGRES GENETIC
    MAXIMIZAREA PRODUCTIVITĂȚII PRIN DIVERSITATE GENETICĂ, INOVAȚIE ȘI CALITATEA SEMINȚELOR

    PROBLEMATICILE SELECȚIEI SORGULUI ÎN LUME ȘI ÎN STATELE UNITE – DR. JEFF DAHLBERG, DIRECTOR KARE SUA

    CUM FACEM FAȚĂ NOILOR PROBLEMATICI ALE CULTURII SORGULUI, ÎN EUROPA, CU AJUTORUL GENETICII ȘI NOILOR STRATEGII DE SELECȚIE? – DR. DAVID POT, CERCETĂTOR
    CIRAD FRANȚA

    NOILE AXE DE CERCETARE – PATRICE JEANSON, SPECIALIST ÎN SELECTARE PROSORGHO/EUROSORGHO FRANȚA

    MULTIPLICAREA SEMINȚELOR. AVANTAJUL CALITĂȚII – CHRISTOPHE ROUILLAR, DIRECTOR TEHNIC FITOSANITARE SI SEMINTE ESA BELGIA

    16:00 / 18:00 – ATELIER DE DISCUȚII (3)

    CE TEHNOLOGII DE PRODUCȚIE AR TREBUI FOLOSITE PENTRU A OBȚINE O PRODUCTIVITATE MAI BUNĂ?
    CUM VALORIFICĂM AVANTAJELE DE ORDIN AGRONOMIC ȘI ECOLOGIC ALE CULTURII SORGULUI?

    LOCUL SORGULUI ÎN ASOLAMENTELE DIN FRANȚAJEAN-LUC VERDIER‎, INGINER AGRONOM ARVALIS – INSTITUTUL SECTORULUI VEGETAL FRANȚA

    PRODUCȚIA DE SORG ÎN SISTEMELE DE CULTURĂ CU APORT HIDRIC LIMITATIV, DIN STATELE UNITE – DR. BRENT BEAN, DIRECTOR DEPARTAMENTUL DE AGRONOMIE
    SORGHUM CHECKOFF SUA

    CULTURA SORGUL ÎN CONDIȚII DE STEPĂ ÎN UCRAINA – DR. OLEH OKSELENKO, CERCETĂTOR UNIVERSITATEA DNIPROPETROVSK UCRAÍNA

    CULTURA SORG ÎN RUSIA – NIKOLAI BENKO, DIRECTOR, SPECIALIST ÎN SELECTARE AGROPLAZMA RUSIA

    MASĂ ROTUNDĂ – AGRICULTORILOR EUROPENI DIN DOMENIU


    Te-ar mai putea interesa

    Abatorul familiei Gagea exportă carne de oaie în 13 țări: ”Vrem să producem Nuggets de miel” Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA