Reţete de marketingŞtiri agricole

5.000 de fermieri la standul Syngenta din cadrul târgului Indagra

Syngenta a fost prezentă pentru al treilea an consecutiv la Indagra, ocazie cu care specialiștii companiei s-au întâlnit cu producătorii români de legume, parteneri din distribuție și fitofarmacii.

Compania a promovat în acest an ultimii hibrizi de tomate, ardei și pepeni cu performanță și calitate dovedită. Tot în cadrul standului expozițional fermierii au primit informații legate de aplicarea corectă a fungidelor produse de Syngenta. Tehnologiile noi, dar și ultimile informații din domeniu au adus la stand peste 5.000 de producători agricoli.

Participanții care au vizitat standul Syngenta și-au exprimat un interes deosebit față de hibrizii Syngenta de tomate Gravitet®, Qualitet® și Sandoline® dar și față de hibrizii de ardei Barbie® și Sahem®. Producătorii români de pepeni verzi au fost și ei prezenți într-un număr mare la standul Syngenta unde au putut discuta cu echipa de specialiști despre performanța și rezultatele bune obținute în anul 2016 folosind hibrizii consacrați Sorento®, Romanza®, Karistan® dar și cei mai noi hibrizi precum Mirsini® și Romantic® lansați în 2015 pe piața din România.

La Indagra compania a lansat și noul catalog pentru legume pe 2017. Cu toate ca participarea la Indagra a fost dedicată culturilor de legume, reprezentanții companiei au interacționat cu fermieri și specialiști din domeniul pomicol, viticol și producătorii de cartofi unde au primit informații și sfaturi legate de aplicarea unor produse bine cunoscute dintre care fungicidele Embrelia® și Switch® și erbicidul Arcade®. Standul Syngenta a fost vizitat în acest an de aproximativ 5.000 de participanți la Indragra 2016.

Despre companie

Syngenta este o companie internaţională de vârf care îşi propune să contribuie la asigurarea securităţii alimentare globale prin sprijinirea milioanelor de fermieri să producă mai mult folosind mai eficient resursele disponibile. Prin cercetare de ultimă generaţie, soluţii inovative pentru creşterea randamentului culturilor, cei 28.000 de angajaţi, în cele peste 90 de ţări lucrează la transformarea modului în care se produce hrana. Suntem angajaţi să îmbunătăţim fertilitatea solului, să protejăm ecosistemele și biodiversitatea şi să creştem prosperitatea comunităţilor rurale.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu