• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • GARANTAREA CONSUMULUI de motorină – un nou PROGRAM JOHN DEERE pentru FERMIERII ROMÂNI!

    Gabriela Gimbășanu -

    Consum garantat de combustibil, de motorină! Este programul marca IPSO Agricultură pe care dealerul de utilaje îl lansează pentru agricultorii români care achiziționează tractorul John Deere 7310R.

    Una dintre deciziile care cântăresc mult la achiziția unui utilaj agricol nou este consumul de motorină pe care acesta îl are. De aceea, dealerul John Deere în România a decis să pună ”la treabă” rezultatele unui studiu care plasează tractorul 7310R ca având cel mai bun randament la consum.

    combustibil

    Tractorul John Deere 7310R- 35 l/h consum de motorină

    Compania DLG a realizat anul trecut un test privind consumul de combustibil al tractoarelor de aceeași capacitate utilizate la transport. Relevante sunt datele obținute pentru modelul de tractor 7310R, un model care a fost gândit mai mult pentru prestările de servicii. La studiul DLG, acest model a înregistrat un consum de 35 l/h, în timp ce al doilea tractor clasat are un consum de 36 l/h, iar cel de-al treilea clasat are un consum de 42 l/h.

    Interesant de văzut nu este că între modelul John Deere și al doilea clasat avem o diferență de 3% și 16% față de cel clasat pe locul trei, ci este interesantă și proporția de AdBlue consumat cu motorină. La modelul John Deere avem 2,5%, la al doilea clasat avem aproape 4%, în timp ce la cel de-al treilea clasat are un consum de aproape 8%. Când vorbim de AdBlue, nu vorbim doar de consumul de motorină redus, ci de consumul total”, a explică Philippe Astoin, director de marketing IPSO Agricultură.

    Garantarea consumului de combustibil la tractorul John Deere 7310R

    Fermierii care achiziționează un tractor John Deere 7310R care este conectat la JD Link și este utilizat la transport, pot intra în ”Programul de garantare a consumului de combustibil”. Astfel, dacă tractorul consumă mai mult de 25 l/h, fermierul primește înapoi diferența de consum, iar dacă tractorul consumă mai puțin, compania plătește de două ori diferența.

    DSC_0214

    Împreună cu John Deere am lansat un program cu vânzătorii în urmă cu două săptămâni și va fi disponibil curând pentru fermieri. Se numește ”Programul de garantare a consumului de combustibil”. Acest lucru înseamnă că vom garanta consumul de combustibil pentru tractorul folosit în transport, nu putem să controlăm consumul folosit la lucrările agricole. Acesta este un program lansat de John Deere în toată Europa. Acest program funcționează foarte ușor. Tractorul trebuie să fie unul conectat la JD Link și la 20 km/h garantăm un consum nu mai mult de 25 l/h. Dacă tractorul consumă mai mult, noi plătim înapoi diferența de consum și dacă tractorul consumă mai puțin plătim de două ori diferența”, ne-a spus directorul de marketing al companiei.

    Despre tractoarele din seria 7R de la John Deere

    Despre tractoarele John Deere din seria 7R se spune că sunt nu doar puternice, dar și eficiente și silențioase. Tractorul 7R este ideal pentru firmele de servicii agricole și fermierii care fac multe drumuri. Consumul de combustibil și consumul total de fluide sunt cele mai reduse din clasa sa. (Test DLG Powermix 10.2014), iar accesul de la distanță la display (RDA) asigură controlul permanent asupra mașinii, indiferent cât de departe călătoriți.

    Motoarele Seriei John Deere 7R de 6.8 și de 9.0 l asigură un cuplu și mai mare și o agilitate mai bună, respectând în același timp standardele de emisii ale Etapei IV. Densitatea mare de forță alături de un număr mare de cai putere (până la 352 CP max cu IPM) vă oferă viteză și eficiență. De asemenea, numeroasele opțiuni pentru sistemele de prindere și priza de putere fac tractoarele Seria 7R să fie extrem de verstile.

    Șase valve de control selectiv spate și până la două SCV față independente vă oferă întreaga forță și capacitate de ridicare de care aveți nevoie, cu o capacitate de evacuare a uleiului de până la 85 l.

    Tractoarele din Seria 7R oferă o gamă largă de opțiuni de transmisii pentru a vă ajuta să faceți față provocărilor activității dvs.: Transmisia infinit variabilă AutoPowr, transmisia e23 PowerShift și CommandQuad cu Efficiency Manager.

    Proiectat pentru a fi puternic și versatil, sistemul de orindere în 3 puncte are o capacitate de ridicare de până la 10.206 kg pe modelele selectate. Sistemul de prindere față poate ridica până la 5.200 kg.

    De asemenea, cabina spațioasă a acestor tractoare John Deere este cea mai silențioasă cabină din industrie, având un nivel de zgomot de 68 dB (A). Sistemul de iluminare la 360° oferit de cele 22 de lumini cu LED asigură o vizibilitate optimă pe timp de noapte, însă cu o solicitare mult mai redusă asupra sistemelor electrice.

    Tractorul 7R este partenerul perfect pentru aplicarea îngrășămintelor naturale prin Senzorul NIR montat pe cisterna de îngrășăminte lichide care măsoară cu precizie în timpul lucrului, cu peste 4.000 de eșantioane pe secundă, N, P, K și substanța uscată și comandă reglajele de viteză ale tractorului, în funcție de rata de nutrienți dorită și chiar folosind o hartă indicatoare. Astfel, vă creșteți la maxim productivitatea și respectați cerințele legale, reducând în același timp costurile cu îngrășămintele minerale.

    Sistemul de Control al Secțiunilor John Deere reduce la minim porțiunile omise și suprapunerile, automat și pe parcurs. Drept urmare, puteți face o treabă mai bună mai rapid – și puteți economisi banii cheltuiți pe îngrășăminte, substanțe chimice și semințe. Această soluție care are ISOBUS ca dotare standard este disponibilă pentru mașini de erbicidat, semănătoare/plantatoare și mașini de împrăștiat.

    Tractorul John Deere 7310R este vârful de gamă al seriei 7R, cu o putere nominală de 310 CP și un preț de referință de 184.900 de euro (fără TVA), conform bazei de date de la AFIR.


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA 2024 – tranșa a doua. Plățile finale achitate pe hectar și cap de animal Primul îngheț la culturile din câmp. Alexander Degianski, fermier: O iarnă blândă, coșmarul unui agronom Lege nouă în vigoare la ANAF pentru impozitarea micilor fermieri!

    Ultimele știri

    Avans APIA 2024 – ultima oră! Prag depășit pentru plățile către fermieri! ANSVSA – 20 de ani de activitate. Adrian Pintea, MADR: Autoritatea și-a câștigat încrederea nu doar pe plan național, ci și pe scena europeană Auchan și Cora – amenzi uriașe de la Consiliul Concurenței! Judecătorii le-au respins contestațiile!