Furaje, seminţe, îngrăşăminteIMPORTANTViaţa la ţară

DEKALB, în sprijinul MICILOR FERMIERI! Cum poți câștiga UN SAC DE SĂMÂNȚĂ DE PORUMB cu genetică DE TOP!

Genetica DEKALB și pentru micii fermieri! Pentru a veni în sprijinul agricultorilor care exploatează suprafețe mai mici de teren, compania Monsanto a inițiat o campanie de tip concurs prin care fermierii pot primi gratuit un sac de sămânță de porumb, respectivul cu hibridul de top DKC 4964.

Fermierii care  vor să se înscrie în campanie trebuie să acceseze site-ul DEKALB și să completeze un scurt formular.

Agrointeligența vă ajută și vă dă link-ul exact al concursului care vă poate aduce un sac de sămânță de porumb cu cea mai valoroasă genetică: https://www.dekalb.ro/castiga-un-sac-gratis

Am lansat un concurs prin intermediul căruia oferim 50 de saci de porumb din hibridul DKC 4964, prin tragere la sorți, fermierilor care au cultivat între 1-30 ha de porumb în anul 2016. Pe această cale dorim să oferim câştigătorilor posibilitatea să testeze genetica Dekalb în situaţia în care nu au făcut-o până acum.  Tot ce trebuie să facă este să se înregistreze pe pagina concursului și să răspundă la întrebare . Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 3 aprilie”, ne-a declarat Daniel Stanciu, directorul de marketing al Monsanto România.

Ce premii sunt puse în joc la concursul DEKALB

· Hibridul DKC 4964 – ambalaj 25.000 boabe

Total 25 saci (câte unul pentru fiecare câștigător) pentru cei care au declarat şi pot face dovada că au cultivat 1-3 ha de porumb
Valoarea unui sac: 190 RON (aproximativ 42 EURO)

· Hibridul DKC 4964-ambalaj 80.000 boabe

Total 25 saci (câte unul pentru fiecare câștigător) pentru cei care au declarat şi pot face dovada că au cultivat 4-30 ha de porumb. Valoarea unui sac: 643 RON (aproximativ 129 EURO).

Valoarea totală a premiilor este de: 20.825 RON, respectiv 4.275 EUR la o rată de schimb de 4,5 RON/EUR.

Despre hibridul de porumb DKC 4964

Hibridul de porumb pe care îl pot câștiga fermierii este DKC 4964, un hibrid semi-timpuriu, cu o maturitate relativă de 99 de zile. De precizat că maturitatea relativă (RM) este dată de numărul de zile cu temperaturi biologic active, de la răsărit până la maturitatea fi ziologică (apariţia punctului negru).

Între caracteristicile generale ale lui DKC 4964 sunt pierderea rapidă a apei din bob, producţii mari şi stabile, rădăcini bine dezvoltate și tulpini subţiri și elastice.

Recoltarea se poate realiza devreme, fără costuri suplimentare de uscare. Reusește chiar și în condiţii dificile un maxim de producţie pentru grupa sa de maturitate. Rezistenţa tulpinilor la frângere vă asigură că toate plantele răsărite vor fi recoltate”, descriu specialiștii DEKALB o parte din avantajele oferite de acest hibrid de porumb.

Ca și avantaje, hibridul care poate ajunge în ferma dumneavoastră aduce producţiile unui hibrid semitimpuriu dar cu umiditatea unui hibrid timpuriu.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!