• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • COMBINA pentru TERENURI DELUROASE, vedeta standului AGROCONCEPT de la AGRARIA!

  Gabriela Gimbășanu Gabriela Gimbășanu -

  Combina New Holland CX 5090 Laterale este vedeta standului AgroConcept – New Holland Agriculture, companie care participă la ediția din acest an a Târgului Agraria. Evenimentul s-a deschis de astăzi, 6 aprilie, iar utilajele și echipamentele agricole pot fi vizitate și chiar testate până duminică, pe 9 aprilie. 

  Compania AgroConcept – New Holland Agriculture va fi prezentă pentru al doilea an consecutiv în cadrul târgului Agraria, din localitatea Jucu, județul Cluj, eveniment ce se desfășoară în perioada 6-9 aprilie. Standul companiei va avea o suprafață de 1.000 metri pătrați, iar vizitatorii care vor ajunge la standul AgroConcept – New Holland Agriculture vor putea vedea utilaje adaptate pentru a lucra terenurile deluroase din zonă, dar vor fi și câțiva norocoși care vor fi premiați pentru vizită, în baza unui talon câștigător extras în ultima zi de târg.

  Premiile tombolei: trusă de scule, set de cizme și salopete New Holland

  Anul acesta avem și o tombolă la Agraria pentru toți cei care vin la târg. Este o tombolă pentru care oferim două truse de scule la premiul I, două seturi de cizme și salopete New Holland la premiul II și al treilea premiul constă în doi rucsaci New Holland cu baterii cu încărcare solară. Toți oamenii care vor trece pe la noi pe la stand vor trebui să completeze un talon și duminică se va face extragerea câștigătorilor”, a declarat pentru Agrointeligența- www.agrontel.ro Iulia Tudor, Communication Manager la AgroConcept – New Holland Agriculture.

  Combina New Holland CX 5090 Laterale este perfectă pentru fermele din zona de deal

  Combina New Holland CX 5090 Laterale își păstrează orizontalizarea pe pantă până la 18⁰

  Combina New Holland CX 5090 Laterale este un utilaj conceput special să facă față celor mai dificile condiții de recoltare. Această combină ase adresează fermierilor care lucrează terenuri deluroase, suprafețe a căror recoltare se face extrem de dificil.

  Suntem prezenți cu o combină specială în sensul că este destinată recoltării terenurilor deluroase. Este vorba despre combina CX 5090 Laterale. Această combină se poate înclina astfel încât să-și păstreze orizontalizarea pe pantă până la 18⁰. Combina este echipată cu un motor NEF, cu tehnologie de reducerea a noxelor prin intermediul sistemului de AdBlue. Acest model de combină corespunde celor mai exigente norme de poluare Tier 4B. Puterea maximă dezvoltată de combină este de 300 CP”, ne-a declarat Florin Marin, director tehnic în cadrul companiei AgroConcept- New Holland Agriculture.

  8.300 litri – capacitatea buncărului combinei

  Combina New Holland CX 5090 Laterale este una convențională cu cinci scuturători, are un bătător de 1,3 metri lățime și un diametru de 600 mm. Combina este echipată și cu un separator rotativ, are posibilitatea reglării automate a sitelor direct din cabină.

  Este echipată cu un buncăr de mare capacitate de 8.300 litri. Toate utilajele pe care noi le expunem la Agraria în perioada 6-9 aprilie sunt potrivite pentru fermierii din această zonă. În mod special această combină care are capacitatea să se încline și să aibă cea mai bună capacitate de recoltare, chiar și pe terenurile înclinate din această zonă”, ne-a explicat specialistul companiei.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  Importatorul oficial al tractoarelor Versatile a venit în sprijinul fermierului Marian Preda! Târguri de utilaje în 2020: Calendarul târgurilor agricole și expozițiilor pentru fermieri Massey Ferguson MF 7719 S a câștigat premiul TRACTORUL ANULUI 2019 în cadrul expoziției SIMA!

  Ultimele știri

  Fermierii români, falimentați de importurile la prețuri de dumping! ANM: CALENDARUL CU TEMPERATURI ȘI PLOI PÂNĂ LA FINELE LUNII! O barjă încărcată cu fosfat s-a scufundat în Portul Agigea

  Căutare în articole