• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • VREME INSTABILĂ! Anunțul meteorologilor pentru URMĂTOARELE ZILE!

  agrointeligenta.ro -

  Vreme instabilă, valuri de alerte de Cod Galben de ploi, vânt și chiar căderi de grindină! Anunțul meteorologilor pentru următoarele zile nu este unul liniștitor, astfel că ne putem aștepta la temperaturi normale pentru această perioadă a anului, dar și la evoluții imprevizibile ale vremii.

  Prognoza meteo pe următoarele zile: DUMINICĂ

  Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, însoţite de descărcări electrice, ziua mai ales în sud-estul și nord-vestul țării, iar noaptea cu precădere în nord-est și centru. În restul teritoriului cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat, mai ales la munte, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp. Vântul va avea intensificări în regiunile estice și la munte și, trecător, în celelalte regiuni, mai ales în cursul zilei.

  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade pe litoral și 25…26 de grade în Banat, Oltenia și sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor încadra între 6 și 14 grade.

  Prognoza meteo pe următoarele zile: LUNI

  Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate cu precădere în cursul zilei și vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în sudul țării, local în centru, est și la munte și izolat în restul teritoriului. Punctiform, mai ales în zona montană, cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade pe litoral şi 26 de grade în regiunile vestice și sudice, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 13 grade.

  Prognoza meteo pe următoarele zile: MARŢI

  Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în vestul și sud-vestul țării, precum și în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade pe litoral şi 25…26 de grade în vest, sud-vest și centru, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade.

  Prognoza meteo pe următoarele zile: MIERCURI

  Cerul va avea înnorări temporar accentuate, ziua în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte, unde local, îndeosebi după-amiaza și seara se vor semnala averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului, iar noaptea, pe arii restrânse, în estul și sud-estul teritoriului.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 27 de grade, iar cele minime între 6 şi 15 grade.

  Prognoza meteo pe următoarele zile: DE JOI PÂNĂ SÂMBĂTĂ

  Valorile termice vor marca o scădere în a doua parte a intervalului. Probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată la început în vestul, centrul și nordul țării, apoi și în restul teritoriului.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Agricultura, lovită de efectele încălzirii globale! Fermier român: ”Pălăria de floarea-soarelui este cât un ceas de mână!” ANM: Vremea se răcește brusc. Când și unde pot apărea și ploile! ANM: Alertă meteo de frig, vânt puternic și brumă în 10 județe!

  Ultimele știri

  Ministrul Oros, discuții cu fermierii: Automate de lapte pentru fermele cu până la 20 de vaci! Subvenții APIA 2020: Fermierii care au dreptul să încaseze plata pe hectar! O mare fermă din România a câştigat procesul cu ANAF după 4 ani prin tribunale!

  Căutare în articole