• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • LISTA cu toate BĂNCILE CARE DAU CREDITE FERMIERILOR pentru PROIECTE PRIN PNDR!

  agrointeligenta.ro -

  Lista cu toate băncile care acordă credite fermierilor! Agricultorii și crescătorii de animale care au nevoie de finanțare au acum la dispoziție lista și contactele instituțiilor bancare la care pot apela pentru a-și finanța proiectele cu bani europeni nerambursabili.

  Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet, www.afir.info, în cadrul secțiunii „Rapoarte și Liste”, subsecțiunea „Lista instituțiilor financiare”, o rubrică destinată produselor de finanțare adaptate nevoilor beneficiarilor proiectelor finanțate prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

  Din experiența programării anterioare, a PNDR 2007 – 2013, problema cofinanțării investițiilor în agricultură și pentru dezvoltarea mediului rural a reprezentat unul dintre principalele motive pentru care s-au dezangajat fonduri. Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor noului Program am identificat o soluție de popularizare pe site-ul AFIR a ofertelor financiar-bancare, oferindu-le astfel oportunitatea de a alege un instrument financiar flexibil și potrivit investiției pe care doresc s-o dezvolte cu ajutorul fondurilor europene, disponibile țării noastre prin PNDR 2020”, a declarat directorul general al AFIR, Adrian-Ionuț Chesnoiu.

  Precizăm că, în cadrul noii rubrici, a fost deja publicată oferta unei instituții bancare în vederea emiterii Scrisorilor de Garanție Bancară pentru autoritățiilor publice locale, care derulează proiecte de investiții finanțate prin PNDR 2020.

  La nivelul AFIR, în baza unui protocol de colaborare, se poartă discuții lunare cu Asociația Română a Băncilor (ARB) pentru a analiza posibilitatea obținerii de condiții avantajoase pentru beneficiarii proiectelor finanțate prin PNDR 2020, astfel încât investițiile să fie finalizate la termen, fără probleme”, a subliniat Adrian-Ionuț Chesnoiu.

  Responsabilitatea ofertelor publicate aparține exclusiv instituției financiar-bancare, la fel și valabilitatea produselor de finanțare. Totodată, menționăm că AFIR nu efectuează nicio ierarhizare sau selecție a acestor instituții financiar-bancare. Lista instituțiilor bancare nu este una exhaustivă și nu include toate instituțiile bancare ce pot oferi produse de finanțare beneficiarilor PNDR 2020. Această listă este orientativă, publicarea ei pe portalul AFIR având scopul de a facilita identificarea, alegerea și contactarea acestor instituții de către cei interesați.

  Iată ce instituții sunt acum prezente pe site-ul AFIR:

  Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM

  Fondul de Garantare a Creditului Rural

  Banca Comercială Română – BCR

  Bancpost

  Alpha Bank România

  BRD

  CEC Bank

  Banca Transilvania

  Reiffeisen Bank

  Libra Bank

  UniCredit Țiriac Bank

  Banca de Export-Import a României EXIMBANK

  Banca MINDBANK

  Banca Patria Bank

  Banca ITALO ROMENA

  PIRAEUS Bank România

  ProCredit Bank

  Banca de Credit şi Dezvoltare ROMEXTERRA

  Credit Agricole Bank România

  Volksbank România

  Bank Leumi Romania

  Anglo Romanian Bank Ltd

  Banca Comercială Novabank

  OTP Bank România

  Romanian International Bank

  Oikocredit – Reprezentanţa România

  Banca Centrală Corporatistă CREDITCOOP

  Fundaţia ROMCOM

  GARANTI Leasing  Te-ar mai putea interesa

  Un nou ordin MADR: Ajutor de minimis pentru finanțarea fermierilor Agrointeligența va derula cea mai importantă campanie de comunicare, din fonduri UE, legată de Politica Agricolă Comună 2021-2027 ORDIN MADR: Ajutor de minimis de 18,5 milioane de euro pe an pentru fermieri!

  Ultimele știri

  Fermier moldovean cu 12 ha de cireșe care stau neculese: ”Nu am unde le vinde!” Fermierul Gabriel Mațoi a dat startul campaniei de recoltat la orz. Norocul lui – solul nisipos! Vine canicula, dar nu scăpăm de ploi! Anunţul făcut de şefa ANM, Elena Mateescu!