RECOMANDĂRIŞtiri agricole

Agrointeligența și BTvideo, parteneriat media strategic pentru Ziua Porumbului 2017

Grupul Agrointeligența, liderul presei agricole, și BTvideo, cel mai performant furnizor de videomarketing de calitate pentru agribusiness, au decis să își unească forțele pe întreaga desfășurare a Zilei Porumbului 2017, care se desfășura pe 14 septembrie, începând cu orele 10.00 în localitatea Orezu, județul Ialomița.

Rezultatul acestei colaborări strategice vor fi o serie de transmisii în direct și filmări corporate de calitate ce vor difuzate pe www.agrointel.ro și pe conturile de Facebook BTvideo și Agrointeligența și canalele de Youtube BTvideo și Agrointeligența. Top-managementul Agrointeligența și BTvideo se va afla la acest eveniment și va fi mai mult decât onorat și bucuros să prezinte oportunitățile de marketing pentru producțiile audio-video și să răspundă tuturor întrebărilor reprezentanților companiilor de agribusiness. Ambele entități consideră, fără niciun fel de rezerve, că cea mai eficientă metodă de promovare în prezent și în viitorul pe termen mediu pentru companiile de agribusiness o reprezintă conținutul audio-video distribuit social-media și online. Acest parteneriat strategic oferă, în mod cert, singura soluție eficientă de acest gen din România.

Cristi Niță, manager general BTvideo.ro: Comunicarea și strategiile de marketing în agribusiness au evoluat foarte mult în ultimii ani. Este o piață cu totul specială, o piață pe care trebuie să o înțelegi, astfel încât să poți duce la capăt proiecte importante. Asocierea strategică pe care am dezvoltat-o cu Grupul Agrointeligența este un lucru firesc, un mare pas înainte atât pentru noi cât și pentru companiile de profil sau marile ferme. Experiența acumulată în ultimii 7 ani a unui grup complet de peste 35 de jurnaliști, specialiști în comunicare, it-ști sau tehnicieni video va fi pusă la dispoziția companiilor din agribusiness. Astfel, entitatea Agrointeligența – BTvideo va fi singurul jucător care va putea pune la dispoziția clienților pachete integrate de comunicare smart cu impact direct asupra vânzărilor, proiecte personalizate în funcție de nevoile, strategiile și dorințele fiecărei companii în parte.

Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența: Poziția de lider, pe care o deținem în mod clar, pe piața media de agricultură arată un singur lucru. Și anume, că fermierii au încredere în noi, ne citesc, comentează, se informează, încearcă împreună cu noi să rezolve problemele agriculturii românești. Fermierii iubesc Agrointeligența pentru că Agrointeligența îi respectă cu adevărat. Pentru că ne pasă de cititorii și telespectatorii noștri, și prin urmare vrem conținut de calitate, am făcut acest pas important, al parteneriatului cu BTvideo. Fermierul va avea acces non-stop la producții video de calitate și utile, două echipe complete vor lucra practic pentru a oferi informație vizuală de top pentru cei care lucrează în agricultura României. Nu există ceva mai bun pentru companiile de agribusiness decât aceasta unire a resurselor și priceperii noastre, a celor de la Agrointeligența cu colegii de la BTvideo.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!