Prognoze meteoŞtiri agricole

AVERTIZARE DE ULTIMĂ ORĂ! JUDEŢELE unde sunt anunţate VIJELII ȘI GRINDINĂ ÎNCEPÂND DE ASTĂZI!

Vreme rea anunțată de meteorologi!  Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi, 19 septembrie, o informare meteo de instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului,  valabilă în intervalul 19 septembrie, ora 17.00 – 21 septembrie, ora 23.00.  

Potrivit meteorologilor, la munte, în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei, local în Oltenia, Muntenia și Banat în seara zilei de marți (19 septembrie) și în noaptea de marți spre miercuri (19/20 septembrie) vor fi perioade în care vremea va fi instabilă. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice și pe arii restrânse grindină.

Începând de miercuri după-amiază (20 septembrie), fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala în cea mai mare parte a țării. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp și izolat 40 l/mp.

În majoritatea regiunilor vor fi intensificări temporare ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie, cu viteze la rafală ce vor depăși 50…60 km/h.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

Scrie un comentariu