RECOMANDĂRIŞtiri agricole

HOFIGAL și-a lansat NOUL MAGAZIN ONLINE: Comenzi livrate în țară ÎN CEL MULT TREI ZILE, și pentru ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE, în 5 zile!

HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital integral românesc de pe piața suplimentelor alimentare, lansează un nou site de prezentare și vânzare a produselor sale. Noul site și magazin online este disponibil la adresa www.hofigal.eu

Tehnologia evoluează rapid și noi trebuie să ținem pasul! Dorim să ajungem mai repede și mai ușor în casele dumneavoastră, motiv pentru care sutele de produse cosmetice, uleiuri, ceaiuri, gemoderivate, tincturi, capsule și comprimate vor avea de astăzi o nouă casă ”virtuală’’. Cu doar câteva clickuri, produse de top ale medicinei complementare create de către divizia de cercetare de la HOFIGAL vor fi expediate către destinatar însoțite de urările noastre de sănătate!”, a declarat cercetător Ștefan Manea, fondatorul companiei HOFIGAL.

Plățile din magazinul online sunt securizate

Noul site – care nu este doar un magazin online sau de prezentare a produselor HOFIGAL – ci și un compendiu de produse perfect corelat cu afecțiunile medicale ori simptome ale acestora, facilitează identificarea celui mai bun remediu pentru fiecare utilizator. Permite o navigare simplă, ușoară, o identificarea rapidă a produselor căutate, la pachet cu informații complete despre calitățile terapeutice, indicații de folosire, modul de administrare al acestora, etc. Noul site HOFIGAL este și o solutie de e-commerce completă, în care factorul uman, uneori susceptibil de a greși, este înlocuit cu un program automat de facturare și gestiune. Plățile vor fi perfect securizate, iar site-ul va avea monedă multiplă – lei si euro – conversia făcându-se la cursul BNR din ziua respectivă. Pentru a se evita orice disfuncționalitate și pentru a facilita la maximum primirea produselor solicitate, corelarea părții de gestiune cu stocul din depozit se face la fiecare jumătate de oră”, a spus și dr. Anca Daniela Raiciu, Director Marketing/Comercial/Logistică/Distribuție.

Pot comanda și românii din străinătate!

Întrucât am primit mii de solicitări de a livra produsele noastre peste tot în Uniunea Europeană, ne bucurăm să putem anunța pe această cale că acum vom onora și comenzile clienților noștri din străinătate în 4-5 zile lucrătoare, în timp ce comenzile din țară vor ajunge la destinație în maximum 3 zile. Profit de prilej pentru a le mulțumi celor care consideră produsele marca HOFIGAL vindecătoare pentru trup și suflet și care ne scriu zilnic, mulțumindu-ne! Le mulțumim la rândul nostru și le oferim remedii pe bază de plante cultivate ecologic, cu certificări ale celor mai prestigioase organisme internaționale în domeniu. Peste 200 de brevete și medalii internaționale atestă excelența produselor noastre, fapt care ne obligă și ne onorează”, a mai spus Anca Daniel Raiciu.

HOFIGAL este un stâlp de rezistență al cercetării românești în domeniul plantelor medicinale și aromatice și o companie cu management integrat – calitate, mediu, siguranța alimentului, sănătatea și securitatea ocupațională.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!