Locuri de muncăŞtiri agricole

LOCURI DE MUNCĂ în fermele din UE: Salarii de PESTE 1.000 DE EURO/LUNĂ. Care sunt CONDIȚIILE DE ÎNCADRARE!

Locuri de muncă în străinătate pentru cei care vor să lucreze în agricultură. Pentru a veni în întâmpinarea fermierilor care doresc să muncească în fermele din Europa, Agrointeligența-www.agrointel.ro a cerut de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă o situație la zi cu posturile disponibile în perioada următoare! 

Potrivit situației puse la dispoziție de Agenția de muncă pentru Agrointeligența-www.agrointel.ro,  în perioada următoare sunt disponibile locuri de muncă în străinătate în următoarele state:

Spania – 800 de posturi pentru culegători căpşune – 15 februarie 2018

Dintre care 200 de posturi pentru cupluri şi 400 de locuri de muncă pentru femei cu vârsta cuprinsă între 18-50 de ani.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni cu data estimată de începere 15 februarie 2018 şi salariul de 40,43 euro brut/zi, plătibil la 2 săptămâni prin transfer bancar.
Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi cu o pauză de jumătate de oră /39 de ore pe săptămână. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro pe zi pentru utilități.

Danemarca – 200 de posturi  culegători de mazăre –  martie – iunie 2018

Sunt solicitate persoane cu vârsta minimă de 18 ani, care cunoasc limba engleză nivel minim, cunoștințele de limba engleză nu constituie o cerinţă obligatorie dar pt constitui un avantaj.

Perioada de angajare martie – iunie 2018. Programul de lucru este de 30 – 40 ore în 6 zile/săptămână.

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română sau  limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de email: [email protected] Termen limită pentru trimiterea aplicaţiilor – 3 decembrie 2017. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

Portugalia – 30 de posturi de lucrători pentru culesul fructelor roşii (zmeură, mure şi afine) – martie – octombrie 2017

Sunt preferate persoanele cu experienţă şi abilităţi pentru munca la câmp, dar nu reprezintă o cerință obligatorie.
Salariul oferit este între 776,11 euro brut/luna – 1.216,51 euro brut/luna, în funcție de numărul de ore lucrate lunar.

Cazarea este asigurată de angajator contra unei sume de 2,75 euro/zi. Transportul România – Portugalia este asigurat de angajator. Compania plăteşte lunar lucrătorilor o alocație de hrană, un bonus de productivitate (275 euro), iar la sfârșitul contractului lucrătorii vor primi 200 euro.

Perioada de angajare este de 8 luni (martie – octombrie). Timpul de lucru 40 ore/săptămână cu 2 zile libere/săptămână.

Portugalia – 300 de posturi pentru culegerea zmeurei (ambalare şi etichetare) 

Timpul de lucru 40 de ore pe săptămână, dar există posibilitatea efectuării de ore suplimentare în funcţie de producţie. Sunt preferate persoanele cu experiență în recoltarea zmeurei sau experienţă în domeniul agricol, în sere.

Salariul oferit este între 603-1.053 euro/brut/luna sau 749 – 1.199 euro/brut/luna în funcție de firma angajatoare. Angajarea se face pentru o perioadă determinată (2-3 luni).

Cazarea este asigurată de angajator în dormitoare, containere sau case, separate în funcție de sex, cu un cost de 2 euro/ zi. Angajatorul asigură prânzul/cina; Angajatorul plătește transportul către Portugalia, costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Puteţi accesa locurile de muncă vacante şi condiţiile de ocupare a acestora pe site-ul http://eures.anofm.ro.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă oferă servicii de mediere a locurilor de muncă vacante în calitatea sa de membru EURES în toate statele UE/SEE, precum şi prin intermediul acordurilor bilaterale în statele cu care România are încheiate astfel de acorduri.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


6 comentarii

  1. Ca PE niste animale varsta conditie fizica rezistenta,poate se uita si la dantura si boii asa sunt alesi, unde a ajuns poporul asta de sclav si culmea aceste discriminari ilegale sunt promovate de stat de directia muncii rad si curcile de noi

  2. la noi in rominia daca daca angajezi un zilier pe termen de o luna si ii oferi 5o ron si masa gratuit el iti cere si tigari si sprit si pauza la ora 10 si de la 12 la 1 ,apoi daca stai linga el mai misca doua pae dar daca nu el isi scoate telefonul si sta pe fb ca doar e cu ziua.ori cind se duce la portocale acolo are omul norma daca face primeste daca nu va primi un bilet de autocar catre rominia

  3. uite raspunsul clar la lipsa fortei de munca . fermierul nostru avar si evazionist nu vrea sa plateasca si da aia nimeni nu vrea sa munceasca . fermierul vrea la negru si sa plateasca f prost da sa i muncesti zi lumina sau ptr o sticla de vin si un pachet de tigari sa devii sclavul lui. luati exemplu la programul de munca si la plata celor din afara si o sa aveti forta de munca. unul ce merge afara poate dace in alea 3 luni de contract cat un fermier roman nu plateste un muncitor in 3 ani

  4. Imi este rusine ca sunt roman, o tara cu potential agricol deosebit ne trimitem conationalii peste hotare sa muncesca la altii. Oare nu se intreaba nimeni de ce este exodul asa de mare ? Problema nu este la ei ci la noi. In primul rand problema majora este salariul minim si apoi urmeaza o sumedenie de factori cum ar respectarea codului muncii conditiile de munca respectul angajatorului fata de angajat oferta locurilor de munca la noi este slaba mai ales in agricultura. Guvernantii tot promit locuri de munca sau dezvoltarea mediului rural da de unde ? Promisiuni desarte.

Scrie un comentariu