• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • LOCURI DE MUNCĂ în fermele din UE: Salarii de PESTE 1.000 DE EURO/LUNĂ. Care sunt CONDIȚIILE DE ÎNCADRARE!

  Roxana Dobre -

  Locuri de muncă în străinătate pentru cei care vor să lucreze în agricultură. Pentru a veni în întâmpinarea fermierilor care doresc să muncească în fermele din Europa, Agrointeligența-www.agrointel.ro a cerut de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă o situație la zi cu posturile disponibile în perioada următoare! 

  Potrivit situației puse la dispoziție de Agenția de muncă pentru Agrointeligența-www.agrointel.ro,  în perioada următoare sunt disponibile locuri de muncă în străinătate în următoarele state:

  Spania – 800 de posturi pentru culegători căpşune – 15 februarie 2018

  Dintre care 200 de posturi pentru cupluri şi 400 de locuri de muncă pentru femei cu vârsta cuprinsă între 18-50 de ani.

  Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni cu data estimată de începere 15 februarie 2018 şi salariul de 40,43 euro brut/zi, plătibil la 2 săptămâni prin transfer bancar.
  Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi cu o pauză de jumătate de oră /39 de ore pe săptămână. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro pe zi pentru utilități.

  Danemarca – 200 de posturi  culegători de mazăre –  martie – iunie 2018

  Sunt solicitate persoane cu vârsta minimă de 18 ani, care cunoasc limba engleză nivel minim, cunoștințele de limba engleză nu constituie o cerinţă obligatorie dar pt constitui un avantaj.

  Perioada de angajare martie – iunie 2018. Programul de lucru este de 30 – 40 ore în 6 zile/săptămână.

  Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română sau  limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termen limită pentru trimiterea aplicaţiilor – 3 decembrie 2017. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

  Portugalia – 30 de posturi de lucrători pentru culesul fructelor roşii (zmeură, mure şi afine) – martie – octombrie 2017

  Sunt preferate persoanele cu experienţă şi abilităţi pentru munca la câmp, dar nu reprezintă o cerință obligatorie.
  Salariul oferit este între 776,11 euro brut/luna – 1.216,51 euro brut/luna, în funcție de numărul de ore lucrate lunar.

  Cazarea este asigurată de angajator contra unei sume de 2,75 euro/zi. Transportul România – Portugalia este asigurat de angajator. Compania plăteşte lunar lucrătorilor o alocație de hrană, un bonus de productivitate (275 euro), iar la sfârșitul contractului lucrătorii vor primi 200 euro.

  Perioada de angajare este de 8 luni (martie – octombrie). Timpul de lucru 40 ore/săptămână cu 2 zile libere/săptămână.

  Portugalia – 300 de posturi pentru culegerea zmeurei (ambalare şi etichetare) 

  Timpul de lucru 40 de ore pe săptămână, dar există posibilitatea efectuării de ore suplimentare în funcţie de producţie. Sunt preferate persoanele cu experiență în recoltarea zmeurei sau experienţă în domeniul agricol, în sere.

  Salariul oferit este între 603-1.053 euro/brut/luna sau 749 – 1.199 euro/brut/luna în funcție de firma angajatoare. Angajarea se face pentru o perioadă determinată (2-3 luni).

  Cazarea este asigurată de angajator în dormitoare, containere sau case, separate în funcție de sex, cu un cost de 2 euro/ zi. Angajatorul asigură prânzul/cina; Angajatorul plătește transportul către Portugalia, costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

  Puteţi accesa locurile de muncă vacante şi condiţiile de ocupare a acestora pe site-ul http://eures.anofm.ro.

  Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă oferă servicii de mediere a locurilor de muncă vacante în calitatea sa de membru EURES în toate statele UE/SEE, precum şi prin intermediul acordurilor bilaterale în statele cu care România are încheiate astfel de acorduri.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Au început noi controale în teren! Amenzi de până la 20.000 de lei pentru fermieri! Oficial APIA: Fermierii pot începe semănatul culturilor folosite ca strat vegetal! APIA plătește subvenție de 255 euro/an pentru conversia terenurilor arabile în pajiști!

  Ultimele știri

  Ministerul de Interne: Atacurile urșilor și lupilor vor fi considerate situație specială de urgență! Legume crescute în apă. Ferma viitorului a fost pusă pe picioare la Pleșoiu! Un fermier își închiriază casa fără bani unei familii care vrea să se mute la țară și să crească animale!

  Căutare în articole