Reţete de marketingŞtiri agricole

CONGRESUL NAȚIONALA FERMIERULUI ROMÂN: Peste 700 de agricultori din toată țara VIN LA EVENIMENTUL RODBUN DIN BUCUREȘTI!

Eveniment de excepție pentru fermieri! Peste 700 de producători agricoli participă mâine, miercuri – 25 octombrie, în Capitală, la Congresul Naționalei Fermierului Român. Evenimentul are loc la Rin Grand Hotel și este organiza de grupul de firme Rodbun Grup – producător și distribuitor de inputuri la nivel național!

Comunitatea „Naționala Fermierului Român” reușește să aducă încă odată la un loc 700 de fermieri activi interesați de ultimele noutăți în materie de agricultură. Agricultorii invitați sunt puși la curent cu tot ce este nou în agricultura românească și nu numai. Alături de fermieri vor fi prezenți și producători, distribuitori de inputuri și utilaje, reprezentanți ai băncilor, ai inspectoratelor de semințe și asiguratori.

”Congresul va fi unul interactiv, agricultorii fiind încurajați să ridice la fileu către furnizori toate problemele pe care le întâmpină în activitatea lor astfel încât să găsească împreună soluțiile potrivite”, promit organizatorii.

După congres, urmează o petrecere de zile mari cum doar fermierii știu să facă. Artiști celebri precum Taraful din Clejani îi așteaptă pe fermieri să petreacă până dimineață.

Evenimentul este sincronizat cu cea mai mare expoziție din domeniul agriculturii – INDAGRA Ediția 2017 care se desfășoară în perioada 25 – 29 Octombrie 2017. Astfel, joi cei 700 de fermieri pornesc împreună spre Romexpo, locul unde se reunesc an de an cele mai reprezentative companii din țară și străinătate active în toate ramurile de agricultură (anul trecut au participat 515 companii expozante din 22 de țări).

Evenimentul RodBun va fi transmis live și va fi disponibil și cititorilor Agrointeligența de pe Facebook și pe site-ul www.agrointel.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!