• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • TRACTORUL ANULUI 2018. Bătălia pentru TITLUL SUPREM, câștigată de tractorul VALTRA VERSU T254 SMART TOUCH!

    agrointeligenta.ro -

    Tractor Of The Year 2018 – Tractorul anului 2018! O competiție anuală în care intră cele mai noi și mai performante tractoare de la producători din întreaga lume. Un juriu de specialiști internaționali decid care este cea mai performantă mașină agricolă pentru fiecare categorie, dar și care este tractorul care merită titlul suprem de TRACTORUL ANULUI. Pentru 2018, marele premiu a fost adjudecat de către tractorul Valtra Versu T254 Smart Touch.

    Cinci tractoare s-au calificat în acest an pentru titlul Tractor Of The Year 2018 / Tractorul Anului 2018. Festivitatea de premiere a avut loc astăzi, sâmbătă, 12 noiembrie, la Hanovra.

    Tractor Of The Year 2018 – Tractorul Anului 2018 a fost desemnat  Valtra Versu T254 Smart Touch. Mașina agricolă s-a remarcat printr-un sistem nou de comandă, un sistem ergonomic care acordă o atenție sporită confortului operatorului. Acesta are acces la toate comenzile prin intermediului unui ecran de tip touchscreen. Producătorul arată că în afară de acest ecran inteligent, în cabina tractorului nu mai este nevoie de nici o altă tehnologie pentru că sistemul deja integrează toate comenzile, inclusiv un joystick de operare.

    Tractorul Anului 2018 are 271 de cai putere și este cel mai puternic model al seriei T de la Valtra. În afară de titlul suprem , tractorul de la Valtra a reușit să câștige astăzi și premiul pentru Best Design 2018 un alt titlu râvnit pentru că recunoaște și inovația pe partea de aspect a utilajului agricol, un element ce cântărește semnificativ în decizia de cumpărare.

    În afară de marele câștigător, tractoarele care au intrat în finală au fost: New Holland T 6.175 DC, Case IH Quadtrac 540 CVX, Claas Arion 660 și John Deere 6250 R.

    În afară de titlul suprem, tractoarele au intrat în competiție și pe categoriile: Best Utility 2018 și Best Of Specialized 2018. Astfel, la cele două categorii, marii câștigători au fost:

    Tractorul Best Utility 2018 – McCormick X6 Vt-Drive.

    La categoria tractoarelor Best Utility 2018, lista cu finaliști a mai inclus și următoarele mașini agricole: New Holland T 4.75 S, Valtra A 114, John Deere 5125 R și Massey Ferguson 5709 Dyna 4.

    În această categorie intră tractoarele peste 70 cp, cu cel mult 4 cilindri și greutate de operare până la 8.500 de kilograme. Juriul puncterază motorul, transmisia, sistemele hidraulice, confortul, elementele de inovație tehnică, opțiunile, design-ul și versatilitatea.

    Tractorul Best Of Specialized 2018 Fendt 211 Vario V.

    În afară de câștigătorul categoriei, în finala pentru tractorul Best of Specialized s-au aflat și: Massey Ferguson 3710 S, Kubota M5101 N, Claas Nexos 240 VE, Aebi TT281.

    La această categorie se înscriu mașinile agricole pentru plantațiile de pomi fructiferi și viță de vie, precum și cele pentru zona montană. Se votează motorul, transmisia, confortul, agilitatea și design-ul.

    Tractor Of The Year – Tractorul Anului este o competiție anuală în care premiile sunt acordate în funcție de punctajul unui juriu format din specialiști și jurnaliști din întreaga lume. Înscrierea tractoarelor în competiție este gratuită, iar pentru a se califica, modelul trebuie să fi intrat în producție din septembrie anul anterior. Fiecare tractor poate concura pentru o singură categorie, iar jurizarea este asigurată de specialiști și jurnaliști de publicații de tehnică agricolă din mai multe țări.

    Anul trecut, titlul suprem a fost adjudecat de CASE IH Optum 300 CVX, în timp ce premiul la categoria Best Of Specialized dedicată acelor mașini agriccle dedicată anumitor exploatații agricole – livezi, podgorii sau celor din zona montană a fost câștigat de tractorul Antonio Carraro Tony 9800 TR. Premiul la categoria Best Utility 2017 a fost adjudecat de tractorul înscris în competiție de către New Holland – modelul T5.120.


    Te-ar mai putea interesa

    Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina: arestat, eliberat pe cauțiune, încă își exercită atribuțiile de ministru Agnes Jansen după reportajul Agrointeligența: ”Mă pensionez, dar nu rămâneți fără legume!” Cine încasează subvenția APIA pe pășunea comunală. Acte necesare