Prognoze meteoŞtiri agricole

ALERTĂ ANM! Lista cu cele 13 JUDEȚE SUB ATENȚIONARE DE COD GALBEN!

Alertă ANM pentru un număr de 13 județe ale României! Meteorologii au emis atenţionare de tip Cod galben care a intrat în vigoare în noaptea de miercuri spre joi și este valabilă pentru partea din nord-vestul şi vestul ţării. 

Alerta ANM este valabilă integral sau parțial pentru județele: Timiș, Arad, Hunedoara, Alba, Cluj, Caraș Severin, Gorj, Mehedinți, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Bihor, Dâmbovița.

Potrivit meteorologilor, în cursul nopții de miercuri spre joi (27/28 decembrie) vântul se va intensifica treptat, la început în zona înaltă a Carpaților Meridionali și Occidentali, iar din dimineața zilei de joi (28 decembrie) și în Banat și local în Crișana.

În județele Caraș-Severin, Timiș și Arad vor fi rafale de 55 … 75 km/h, iar la munte vor depăși 80 km/h și temporar, pe crestele cele mai înalte ale Carpaților Meridionali, 90…100 km/h.

NOTĂ: Local și temporar vântul va avea intensificări și în regiunile, estice, sud-estice, precum și în cele nord-vestice, dar cu viteze ce se vor situa în general între 50…55 km/h. Pe arii restrânse la munte se vor semnala precipitații mixte.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu