Ştiri agricoleStrategii de afaceriUtilaje și tehnologii

SORIN MOLESAG este noul DIRECTOR MECANICA CEAHLĂU

Schimbare de ștafetă! Producătorul de utilaje agricole Mecanica Ceahlău (MECF), listat pe segmentul principal de tranzacţionare AeRO, l-a desemnat pe Sorin Molesag la conducerea societăţii, începând cu 16 ianuarie, în urma încetării mandatului deţinut de Laura Warinschi. 

Sorin Molesag va asigura directoratul MECF pentru o perioadă de patru ani, potrivit unui anunţ al companiei citat de www.zf.ro.

Compania are o vechime în piață de 97 de ani, din 1921 când industriasul Socrat Lalu a înființat firma cu 16 angajați și 3 strunguri. În numai 5 ani, compania avea peste 130 angajați care reparau vagoane de călători, injectoare de locomotivă și făceau tucerie comercială.

De-a lungul timpului compania a evoluat iar noua generație de echipamente realizate în concept propriu continuă să se dezvolte, iar portofoliul înnoit al companiei cuprinde, în septembrie 2015, mai mult de 20 echipamente proprii, noi sau modernizate, realizate în urma consultărilor constante cu fermierii români. Aceste echipamente participă, timp de mai multe luni, la probe în teren, inclusiv în condiții dificile de lucru, pentru ca fermierii din toate zonele țării să poată observa în direct, pe câmp, performanțele noilor utilaje agricole.

În 2017,  ca urmare a semnării unui nou parteneriat, compania adaugă un nou produs în portofoliu: remorcile agricole cu capacitate de la 4 până la 20 tone.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


2 comentarii

  1. SUNT interesat de utilaje pentru micii fermieri,care pot fi ataşate unui motocultor de circa 15 CP.Dè pildă,o mică remorcă de 800 sau 1000 kg.Sau o semănătoare pe 2 rânduri ptr porumb,fasole,etc,cu distanţa între rânduri reglabilă.Dumitru

  2. AŞ dori să aflu adresa PRODUCĂTORULUI de utilaje MECANICA CEAHLĂU şi tel acestei firme pentru a mă interesa de cumpărarea unor utilaje şi de caracteristicile tehnice ale acestor.Tel 0743085270.Dumitru

Scrie un comentariu