• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • SHIGEKI – lansat de SUMMIT AGRO! Compania aduce GAMA PENTRU CREȘTEREA PRODUCȚIILOR AGRICOLE!

    agrointeligenta.ro -

    Summit Agro România deschide sezonul 2018 împreună cu partenerii din toată țara, la Sibiu, într-un cadru festiv. Compania a lansat și anul acesta produse noi în portofoliu: produse de protecția plantelor, semințe și fertilizanți – produse inovatoare, în pas cu ultimele cerințe și tehnologii.

    Evenimentul  de joi, 1 februarie, de la Sibiu, a prilejuit și lansarea Shigeki – un fertilizant foliar cu proprietăți speciale – antistres și biostimulare. Testările de până acum au arătat rezultate foarte bune atât la culturi de câmp, cât și la culturi horticole. Acest produs este primul din gama Seipro („sei” vine de la seicho, care în japoneaza înseamnă creștere și „pro” – un produs pentru profesioniști).

    Gama Seipro conține biostimulatori de top, pe bază de alge și aminoacizi, dar și produse pentru protecția plantelor bio: un insecticid și un fungicid care sunt estimate să fie lansate de Summit Agro în România în 2019.

    Summit Agro România înaintează în secolul XXI, secolul tehnologiei, iar prin prisma experienței și tehnologiei japoneze își clădește în prezent un viitor mai bun pe baza pasiunii pentru a învăța„, a declarat Alexandru Precup, Președintele Summit Agro România.

    Anul acesta, cei 21 de ani împliniți simbolizează avansarea în maturitate și în experiență – consolidăm ce am construit până acum, inovam și rafinăm continuu strategia pe termen mediu și lung.

    Ținta noastră este să ne dezvoltăm pe baza provocărilor din trecut și îmbunătățim constant organizația pentru viitor. Anual prezentăm noutăți în produse și servicii, iar promisiunea noastră este ca la această vârstă, cât și mai departe, să continuăm să întărim relațiile cu partenerii noștri, pentru ca împreună să ajungem la excelență.”

    Pentru lansarea Shigeki a fost prezent la eveniment și Ivan Tapia, Business Development Manager Biocontrol și Biostimulanti al Sumi Agro Europe.

    Shigeki este primul produs lansat în România din noua noastră gamă – Seipro. Aceasta este o ofertă tehnologică de ultimă generație de produse pentru protecția plantelor bio și biostimulatori, dezvoltată pe întreg cuprinsul Europei de către Sumi Agro încă de anul trecut. Produsele Seipro nu țintesc doar agricultura organică, ci în special agricultura tradițională pentru a-i ajuta pe fermieri în Managementul Integrat al Produselor de Protecția Plantelor, să reducă nivelul reziduurilor și să-și crească profitul”, a declarat Ivan Tapia, Business Development Manager Biocontrol și Biostimulanti al Sumi Agro Europe.

    Summit Agro România s-a înfiinţat în anul 1997 şi face parte din Sumitomo Corporation cu sediul central în Japonia. Printre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România de compania Summit Agro amintim: insecticidele – Mospilan și Inazuma, fungicidele – Cyflamid 5 EW, Topsin, Yamato, erbicidele – Nisshin, Targa Super şi fertilizanţii – Fertigofol Ultra, Sulfomax și BrasiPro.

    Totodată, compania a menționat Trika Expert, un produs UNIC pe piața insecticidelor cu aplicare la sol prin faptul că încorporează în aceeași granulă substanța activă – Lambda-Cihalotrin (4g/kg), dar și îngrășământ organomineral cu efect starter (fosfor 35% și azot 7%), oferind astfel protecție și energie radiculară.

    Sumitomo Corporation are o istorie care datează din 1630, este prezentă în 116 ţări, cu peste 700 de sucursale si are un număr de aproximativ 74.000 de angajaţi. Corporaţia desfăşoară activităţi în diferite industrii: industria de metale, transporturi şi sisteme de construcţii, mediu şi infrastructură, media, bunuri şi servicii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, resurse minerale, energie, produse chimice şi electronice.

    Evenimentul de lansare a campaniei Summit Agro pentru 2018 a fost transmis live de Agrointeligența pe pagina de Facebook Agrointeligența și pe www.agrointel.ro


    Te-ar mai putea interesa

    A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd