Furaje, seminţe, îngrăşăminteŞtiri agricoleUtilaje și tehnologii

ES FARADAY FAO 350 – CEL MAI NOU ȘI PERFORMANT HIBRID DIN GAMA EURALIS

ES Faraday FAO 350 este cel mai nou și mai perfromant hibrid de porumb pe care Euralis îl propune fermierilor pentru cultivare în această primăvară. Un hibrid Tropical Dent, ES Faraday este soluția pentru acei agricultori care vor să fie pregătiți să învingă seceta și să obțină producții mari în orice condiții oferite de anul agricol. 

Indiferent de tipul de hibrid, randamentul ramâne criteriul principal de selecție. Testarea hibrizilor se realizează în condiții extreme pentru a putea valida stabilitatea producțiilor. Performanța și stabilitatea criteriilor de selecție sunt parametri comuni pentru toate programele de selecție și ameliorare a porumbului, efectuate de Euralis.

ES FARADAY FAO 350 – este cel mai nou și performant hibrid din gama Euralis, având un potențial genetic de producție ridicat. Hibrid cu genetică Tropical Dent®, excelează prin 3 caracteristici principale: randament, stabilitate și uscare rapidă a boabelor.

– Sistem radicular robust, foarte bine dezvoltat, cu un unghi de insertie al radacinii de 45®, pentru o toleranta ridicata la cadere;
– Rădăcini lungi și dense care penetrează chiar și solurile compacte pentru o utilizare mai bună a rezervelor de apă și a nutrienților din sol, oferind plantei o toleranță crescută la secetă;
– Uscare rapidă a boabelor la sfârșitul perioadei de vegetație;
– Vigoare foarte bună la pornirea în vegetație;
– Producții stabile indiferent de condițiile climatice;
– Toleranță crescută la boli;
– Hibrid foarte bine adaptat conditiilor climatice din întreaga țară;
– Densitatea recomandată:
 pe soluri neirigate: 65.000-70.000 boabe germinabile/ha;
 pe soluri irigate: 70.000-75.000 boabe germinabile/ha.

Euralis a lansat de curand un nou concept – Sistemul cu Profile Euralis (EPS), din care face parte și YIELD PROFILE – Profilul Randament. Un concept-instrument care vine în ajutorul fermierilor pentru a îi ajuta sa aleagă cel mai bun hibrid, cel mai adaptat potențialului solei respective. Cu ajutorul unei simple analize a producției medii obtinute în ultimii 5 ani pe sola respectiva, Euralis poate recomanda fermierului cel mai potrivit hibrid, astfel încat randamentul să fie ridicat și profitul asigurat.

ES FARADAY FAO 350 este un hibrid transversal, stabil, foarte bine adaptat, ce valorifică la maxim solele cu potențial ridicat, dar și solele cu potențial mai scăzut.

(Click pe imagine pentru rezoluție mărită)

Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu