RECOMANDĂRIŞtiri agricoleTractoare și combineUtilaje și tehnologii

NOUL MONITOR TRIMBLE GFX 750 – SIMPLU, INTUITIV, MODERN

La expoziția internațională Agritechnica 2017, Trimble a lansat noul sistem de ghidare GFX-750™ care permite fermierilor să implementeze mai ușor soluțiile oferite de practicarea agriculturii de precizie în orice sezon, indiferent de producătorul vehiculului, modelul sau anul producției.

Ce este interesant la noul GFX-750?

 Modulul de ghidare nav-900
Monitorul GFX-750 este însoțit de modulul de ghidare NAV-900. Acesta este cel mai avansat receptor GNSS pe care Trimble l-a creat până în prezent, construit pentru o durată de funcționare maximă și o gamă largă de opțiuni de acuratețe, de la precizie de bază la precizie ridicată.

 Instalare simplă
Cu un proces de instalare mult simplificat GFX-750 și modulul de ghidare NAV-900 au fost special concepute pentru a menține ordonat spațiul din cabină precum și pentru un transfer rapid între mașinile din fermă.

 Compatibilitate ISOBUS
Sistemul GFX-750 funcționează pe toate mărcile de vehicule agricole împreună cu majoritatea mărcilor de utilaje cu opțiune ISOBUS. Funcția Task Controller (Control Lucrare), pentru controlul automat al dozei aplicate și al secțiunilor, este complet integrată și simplu de utilizat de pe ecranul de lucru.

 Conectivitate îmbunătățită
Acesta este monitorul cu cele mai multe opțiuni de conectivitate fiind dotat cu Wi-Fi, Bluetooth, CAN și, pentru prima dată, BroadR-Reach®.

 Gnss extins
Noul modul de ghidare este dotat cu cel mai puternic receptor GNSS de la Trimble care urmărește sateliți din mai multe constelații, ducând la performanțe superioare în medii dificile.

 Sistemul de operare Android
Sistemul de oparare permite personalizarea monitorului în funcție de stilul de lucru.

Beneficiile sistemului GFX-750?

GFX-750 se pretează la orice lucrare din fermă:
– Pentru lucrări de fertilizare și erbicidare cu ghidare manuală se evită suprapunerile și se substituie cu succes jalonierea.
– Pentru lucrări care necesită precizie împreună cu ghidare automată (autopilot) este potrivit pentru semănatul culturilor prășitoare și păioase, prășirea mecanică, pregătirea solului, fertilizarea și erbicidarea, inclusiv cu aplicare variabilă.
– La măsurarea terenurilor pentru APIA cu NAV 900 și control înclinare activat beneficiem de măsurători precise ale terenurilor chiar și în zonele deluroase.

Mai multe detalii despre monitorul GFX-750 puteți găsi pe site-ul distribuitorului Vantage: www.vantage-ro.com

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!