• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • PROGNOZA METEO. Ce se întâmplă cu VREMEA ÎN URMĂTOARELE ZILE!

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  [dropcap type=”default”]P[/dropcap]rognoza meteo pentru săptămâna următoare! Administrația Națională de Meteorologie vine cu vești importante pentru fermierii care așteaptă ca vremea să se îmbunățească pentru a se putea demara în plin lucrările campaniei agricole de primăvară. Se pare că în următoarele zile, temperaturile vor crește, însă pericolul unui nou val de ger se menține.

  PROGNOZA METEO PENTRU LUNI – 5 martie

  Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între -1…0 grade în Oltenia şi nordul Moldovei şi 8…9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi 2 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile vestice şi sudice, însă doar pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mixte în sud-vest. Seara şi noaptea nebulozitatea va cuprinde treptat majoritatea regiunilor şi vor fi precipitaţii, mai ales ninsori la munte, în Oltenia şi izolat în Transilvania, mixte local în Muntenia şi predominant ploi, pe arii restrânse, în Banat, Crişana şi, posibil, în Dobrogea.

  Vor fi condiţii de polei, mai ales în sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană şi local în sud-vestul, sudul şi nord-estul teritoriului. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţă.

  PROGNOZA METEO PENTRU MARȚI – 6 martie

  Vremea va fi normală termic în vest, nord, centru şi pe litoral şi mai rece în restul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros şi, temporar, se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi mai ales ninsori la munte, mixte în sud-vest şi în zonele deluroase şi predominant ploi în rest. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în sud-vest şi trecător în celelalte regiuni.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în Oltenia şi nordul Moldovei şi 10…11 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade. În zonele joase de relief din sud şi sud-est, noaptea va fi ceaţă pe arii restrânse.

  PROGNOZA METEO PENTRU MIERCURI – 7 martie

  Vremea va continua să se încălzească, mai ales în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime se vor situa între 5…6 grade în nordul Moldovei şi 14…15 grade în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în depresiuni şi, izolat, în regiunile sudice şi 5…6 grade în Banat. În vestul, centrul şi nordul ţării vor fi înnorări şi temporar va ploua, iar în zona montană precipitaţiile vor fi mixte şi vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări dupã-amiaza şi noaptea în sud-vest, unde izolat vor fi posibile ploi slabe.

  Vântul va avea unele intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului, local, în zonele mai joase de relief în special din vest, centru şi sud-est. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief din sud şi est, pe arii restrânse va fi ceaţã.

  TENDINȚA

  PROGNOZA METEO PENTRU JOI – 8 martie

  Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7…8 grade în nordul Moldovei şi, local, în Oltenia şi 13…14 grade în Dobrogea şi Muntenia, iar cele minime se vor situa între -3 grade şi 3 grade. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales ziua, va ploua slab, local în regiunile intracarpatice şi izolat în restul teritoriului, iar la munte vor fi precipitaţii mixte.

  Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, spre sfârşitul intervalului. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, mai ales din sud-est, vor fi condiţii de ceaţă.

  PROGNOZA METEO PENTRU VINERI, SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ – 9,10 și 11 martie

  Vremea va continua să se încălzeascã în majoritatea regiunilor, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă în vestul şi sudul ţãrii. Probabilitatea pentru ploi pe arii extinse va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  ALERTĂ METEO DE VIJELIE! ANM: RAFALELE POT AJUNGE LA PESTE 140-180 KM/H! VREME LA EXTREME: Ploi și temperaturi peste media perioadei. Zonele unde precipitațiile se mențin deficitare! Vremea în România. Anunțul meteorologilor pentru fiecare regiune

  Ultimele știri

  Necazul unei familii care a rămas fără solarii înainte de a planta răsadurile de legume! 9 MARTIE: ÎNTÂLNIRE DE GRAD 0 LA BUCUREȘTI PE TEMA AGRICULTURII DIGITALE! Semințe gratuite Ecoruralis 2020: Comenzile pentru soiuri țărănești de legume se preiau începând de luni, 2 martie!

  Căutare în articole