Ştiri agricole

S-a lansat SuperVinuri.ro – un nou proiect marca Agrointeligența!

SuperVinuri.ro este cel mai nou proiect mass-media dedicat în întregime vinului românesc și industriei sale. Publicația online este parte a Grupului Agrointeligența și îl care ca Project Manager pe Cristian Grețcu, cunoscut publicului ca unul dintre cele mai memorabile personaje create de grupul Divertis – fostul președinte al României, Ion Iliescu.

Anunțul privind lansarea noului site de vinuri a fost făcut de Paginademedia.ro.

Grețcu a povestit pentru Paginademedia.ro că vinul este o mai veche pasiune a sa. „De pe vremea când făceam parte din Divertis, când am avut tot felul de degustări. Mi-am dat seama că e foarte interesant tot ce este legat de vin.”

În momentul când am văzut că am această pasiune am decis să găsesc ceva ce mi-ar plăcea. Am făcut o școală de somelieri cu un om foarte drăguț, Sergiu Nedelea. Și apoi, Vlad Macovei m-a văzut în emisiune la Dinescu (Politică și delicatețuri – n.r.) și m-a contactat. Ne-am întâlnit și mi-a propus să intru în acest proiect.”, a mai povestit el.

Mai multe despre proiectul SuperVinuri.ro, precum și primele articole (inclusiv cu video) le găsiți pe direct pe noul site – www.supervinuri.ro.

 


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu