• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Au testat NOUL ERBICID de la BELCHIM! Ce spun fermierii despre ONYX!

    agrointeligenta.ro -

    Un erbicid nou, însă un erbicid testat în mai multe ferme din România înainte de lansarea pe piață. ONYX de la Belchim este produsul care i-a impresionat pe agricultorii români care spun că erbicidul s-a dovedit eficient în combaterea buruienilor la cultura porumbului.

    Noul erbicid pentru cultura porumbului a fost lansat la începutul acestui an în cadrul unui dublu-eveniment organizat de Belchim. Compania a aniversat nu numai 30 de ani de activitate, ci și acest nou produs care a intrat, astfel, pe piața inputurilor din România.

    Mihai Comșa, ELION AGRO (1.600 hectare), județul Călărași – Cu Belchim colaborăm din 2015, dacă nu mă înșel. Prima oară am folosit erbicidul pentru porumb Samson Extra. Am fost foarte mulțumit, drept dovadă îl folosim și în prezent. De acum doi ani, deci din 2016, folosim și erbicidul Temsa, tot la fel, cu foarte bune rezultate, îl vom folosi și în viitor și sperăm să colaborăm și pe viitor la fel cum am colaborat până acum. Noul produs ONYX l-am testat în cursul anului trecut. A avut rezultate foarte bune. Drept dovadă, o să-l utilizez și în anii următori”.

    Cristian Vasilescu, ILDU (4.500 hectare), județul Călărași – Anul trecut noi am testat produsul ONYX și suntem foarte mulțumiți de acest produs și în viitor sperăm să mergem pe acest produs, deoarece noi avându-l în fermă anul trecut pe suprafață mică în testare, am văzut efectele lui. Suntem mulțumiți și dorim să mergem pe el. Reprezentanții companiei Belchim sunt foarte deschiși cu noi și ne explică produsele pe care le au pentru cultura porumbului și suntem deschiși și noi, ca societate, pentru noutăți. Pentru a face agricultură performantă, ai nevoie de produse performante, iar Belchim are în portofoliul de produse un număr extraordinar de erbicide care sunt foarte bune în combaterea buruienilor dicotile și monocotile”.

    Adam Istvan, RITAK (600 hectare), județul Cluj – A avut câteva avantaje deosebite. Pot să spun rapiditatea cu care și-a făcut. Efectul foarte bun la niște buruieni problemă, selectivitatea, la orice tip sau hibrid de porumb, efectul Bumper, deci foarte bun erbicid”.

    Erbicid cu efect de booster

    ONYX a fost prezentat fermierilor ca erbicid cu efect booster, a cărui substanță activă este binecunoscută specialiștilor români și care acum se află într-o formulare inovatoare, ce îi crește radical randamentul.

    ONYX prezintă o formulare de înalt nivel, cu grad foarte ridicat de selectivitate, care sporește eficiența piridatului și asigură efectul booster. Este una din puținele substanțe care se bucură de un termen foarte întins de omologare, în cazul acesta vorbim de 15 ani, adică enorm de mult. Rezultatele obținute în timp record de la aplicarea substanței în loturile de testare din România și țările adiacente au dovedit eficacitatea substanțelor active împotriva unei game complete și variate de plante dăunătoare din cultura porumbului. În combinație cu Temsa 100 și, eventual, cu Samson Extra, cultura de porumb va fi perfect curată. De aceea, considerăm că ONYX va dobândi foarte curând un rol major în tehnologia porumbului utilizată de fermierii români din întreaga țară”, a declarat Gilles Deschomets, Directorul European responsabil pentru culturile de primăvară.

    ONYX și-a dovedit deja eficiența în câmp, la eveniment fermierii primind informații complete despre rezultatele pe care le oferă fermierilor. Este un produs care oferă agricultorilor valoarea adăugată și deja este consierat ”un copil” al companiei Belchim Crop Protection.

    Ceea ce vrem să facem astăzi este să vă arătăm că avem un nou copil în echipa noastră, în compania noastră. Noul copil este un produs nou, pentru că avem nevoie de produse noi. (…) Noi ca și companie avem o viziune, avem o misiune, iar scopul Belchim este să ofere fermierilor suport tehnic de înalt nivel și suntem foarte mândri să aducem pe piață produse de specialitate”, a punctat Frederic Charpentier, Area Director al Belchim Crop Protection, vorbind despre relația dintre fermieri și produsele companiei.

    De precizat că produsul ONYX de la Belchim Crop Protection a reușit să îi impresioneze prin eficiență inclusiv pe specialiștii Institutului Arvalis, cea mai reputată instituție de cercetare în sectorul cerealelor din Franța, cu recunoaștere la nivel mondial.

    Citiți și:

    Dublu-eveniment BELCHIM: Aniversarea companiei și LANSAREA ONYX, UN SUPER-ERBICID pentru CULTURA PORUMBULUI!


    Te-ar mai putea interesa

    Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd