Locuri de muncăŞtiri agricole

LOCURI DE MUNCĂ ÎN SPANIA. Ce salarii se oferă ÎN AGRICULTURĂ!

Veste bună pentru românii interesați să muncească în străinătate, mai exact în agricultura din Spania. La acest moment sunt mai multe posturi disponibile pentru care selecția se face luna viitoare.

EURES România dispune de 150 de locuri de muncă în domeniul agricol ȋn Spania – 100 de posturi pentru femei la cules și ambalat fructe și 50 de posturi pentru bărbați la cules fructe și curățat copaci, din care 1 șofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (permis de conducere categoria D și atestat), 2 șoferi de camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (permis de conducere categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști.

Locurile de muncă sunt oferite de firma Fruits Queralt din regiunea Lleida, iar pentru ocuparea acestora se vor organiza selecții ȋn luna aprilie 2018.

Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp și 5,96 euro brut/oră, pentru lucrul în depozit. Contractul de muncă se va semna ȋn Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială și se va derula ȋn perioada aprilie – septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Pentru cazare, utilități și alte cheltuieli se va reține 10% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familiile vor locui în camere separate. Transportul către Spania și retur va fi suportat de lucrător.

Persoanele cu domiciliul în București, interesate să participe la selecție, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă București, strada Spătarul Preda nr. 12, corp clădire C, etaj 1, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233, pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate și pentru a primi invitație de participare.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
– Copie C.I/B.I;
– CV ȋn limba română;
– Adeverință medicală cu mențiunea “Clinic sănătos”.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


3 comentarii

  1. Din ce in ce mai multi romani aleg sa munceasca in strainatate, pentru o viata mai buna , pentru un venit decent,problema majora este ca o parte din acesti romani aleg sa se stabileasca in alte tari. Nimeni nu face nimic impotriva acestor emigrari masive. O sa ajungem o tara de bugetari si pensionari. Politicienii si patronii nu vor alinierea salariului minim, care este o mizerie si o bataie de joc asupra oamenilor ce muncesc, la nivelul tarilor din Uniunea Europeana. Avem preturi la nivelul tarilor membre dar salarii de nivelul tarilor de lumea a3a. . Tot se vorbeste de lipsa fortei de munca dar nimeni nu spune adevarul despre plata fortei de munca. Se tot vorbeste de ajutoare sociale si ca unii nu vor sa munceasca, or fi si din astia, dar cei ce aleg sa mearga in strainatate sunt specialisti si meseriasi in domeniile lor. In concluzie daca patronii vor plati muncitorii la nivel european nu se va resimti lipsa angajatilor.

  2. Bună ziua, dacă nu deranjează, as vrea să știu dacă este limita de vârstă, eu am 62 de ani ,și as opta pentru muncă în depozit .mulțumesc pentru înțelegere.

    1. Buna ziua! VA rog sa sunati la numarul 021/316.55.08, interior 233, pentru mai multe informatii. Noi am primit comunicatul de la Fortele de muncă asa cum l-am publicat, nu detinem informatii in plus!

Scrie un comentariu