IMPORTANTŞtiri agricole

FERMIERI, vi se pregăteșe ceva! EXCURSIE de 6 zile în TEXAS, DALLAS, și participarea la Marele Premiu de FORMULA 1 DIN AUSTIN!

Texas, SUA – Locul unde istoria este la ea acasă, cu o multitudine de centre culturale, unde puteţi descoperi mai multe despre anii de început ai SUA și despre cum fosta republică independentă a Texasului a ajuns să fie azi una dintre stelele de pe drapelul american.

Vă mai amintiţi de celebra familie Ewing, care facea legea în serialul “Dallas”? Bineinţeles, acela era doar un serial, însă orașul și împrejurimile sale sunt cu adevărat interesante de văzut.

A devenit deja o tradiție ca fermierii care achiziționează produsul Seed Sprint de la compania Chemark Rom, să beneficieze de ocazia de a participa la vestitele campionate de Formula 1 (2015-Monza, 2016-Abu Dhabi, 2017-Sao Paulo).

Chemark Rom oferă fermierilor, si anul acesta, şansa de a participa la o super excursie, de 6 zile, în renumitul stat Texas (inclusiv la Marele Premiu de Formula 1 al SUA, din Austin).

Alte beneficii acordate:
• bilet avion inclus, cazare all inclusive hotel 4*
• bilet la Formula 1 circuit Formula 1 SUA – Circuit Austin
• excursii fabrici de bere
• tur de oraş Austin
• excursie în Dallas, statul Texas
• asigurare de sănătate pe toată durata călătoriei.

Aici află cum te înscrii în promoţie:
www.seedsprint.ro/category/2018-formula-1-texas-usa/

Cine este “ eroul” acestei promotii?

SEED SPRINT – Îngrăşământ starter microgranulat

Acesta este distribuit în România de Chemark Rom, de la producătorul TCI – Tradecorp International – recunoscut ca lider mondial în domeniul nutriției și specializat în producerea fertilizanților și a micronutrienților.

Este un produs de ultimă generaţie datorită formulării, compoziţiei chimice şi aplicării, oferind la startul culturilor aportul optim de fosfor şi azot şi imbunăținde capacitatea de câmp a solului datorită acizilor humici.

Detaliile tehnice complete:
www.seedsprint.ro/seed-sprint-ingrasamant-starter-de-inalta-calitate/


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!