Furaje, seminţe, îngrăşăminteReţete de marketingŞtiri agricoleStrategii de afaceri

LEBOSOL® ȘI CEI 2.400 DE FERMIERI ȘI DISTRIBUITORI!

VEZI GALERIA | 6 POZE

Anul acesta, iarna nu s-a lăsat dusă ușor din România, iar Lebosol® a reușit să-și pregătească fermierii pentru startul unui nou sezon agricol, aducându-le un aport informațional valoros cu privire la importanța fertilizării foliare cu argumente practice despre cum o pot realiza, astfel încât să poată obține producții ridicate și de calitate.

Astfel, în perioada ianuarie-martie 2018, Lebosol® România a fost gazda a peste 2.400 de fermieri și distribuitori din toate zonele țării: de la Constanța la Arad si de la Botoșani până în Mehedinți. Au fost 28 de evenimente organizate în parteneriat cu mari companii din domeniul agricol din România.

În cele 28 de locații, strategic alese pentru a acoperi o gamă cât mai largă de culturi agricole, s-au prezentat soluții de top pentru stimularea creșterii și dezvoltării optime a plantelor, creșterea rezistențelor la șocuri climatice, reducerea stresului plantelor, creșterea eficienței tratamentelor fitosanitare, stimularea fructificării și eliminarea efectelor nefaste ale carențelor la cele mai importante culturi din România.

Vedeta evenimentelor a fost, ca în fiecare an, produsul Aminosol®, un biostimulator pentru plante, cu un conţinut foarte ridicat de aminoacizi diferiţi şi peptide (56-58%), corespunzând la 9% N (110,7 g/N/l) azot organic. Acest produs este un îngrăşământ biologic, OMOLOGAT pentru agricultura ecologică, folosit la scară largă în toată Europa.

Nu a fost neglijat nici sectorul bio, Lebosol® prezentând, în cadrul tuturor seminariilor, cele mai de succes soluții pentru fertilizarea și protecția culturilor ecologice.

Paleta de culturi acoperită de evenimentele Lebosol® cuprinde: cultură mare (păioase, cereale, oleaginoase, sfeclă de zahăr etc.), legume, pomi și arbuști fructiferi, viță-de-vie ș.a.m.d. Soluțiile Lebosol pentru agricultură performantă și producții ridicate sunt, datorită unui portofoliu foarte bine structurat, viabile tuturor situațiilor cu care fermierii se întâlnesc pe întreg parcursul ciclului vegetativ.

Întreaga echipă Lebosol® România mulțumește atât tuturor participanților și partenerilor săi implicați în organizarea celor 28 de evenimente cât și distribuitorilor săi care au participat la evenimente și s-au implicat în buna desfășurare a acestora.

Pentru că prețuiește colaborarea cu toți aceștia, Lebosol va continua să fie partenerul de încredere al fermierilor în nutriția foliară a plantelor!

Echipa Lebosol® România

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!