• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Mesaje de Paște Fericit. Felicitări tradiționale de sărbătoarea Învierii Mântuitorului Iisus Hristos

    agrointeligenta.ro -

    Mesajele de Paști sunt cel mai simplu mod de a transmite felicitări, gânduri bune și urări cu prilejul sărbătorilor pascale. Urările de Paște trebuie să aibă în vedere esența sărbătorii, adică simbolistica sa – Învierea Mântuitorului Iisus Hristos care s-a jertfit pentru păcatele noastre, ale oamenilor.

    Fie că trimiți mesaje de Paște prin SMS, pe rețelele de socializare sau prin e-mail, felicitările și urările de Paște sunt cel mai comod și ieftin mod să le transmiți prietenilor și membrilor familiei că te gândești la ei.

    Mesaje de Paște: Să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT, cu lumânări aprinse și sufletul curat!

    Mesaje de Paște: Îți doresc ca Sfânta Sărbătoare a Înverii Mântuitorului Iisus Hristos să îți aducă în suflet cele patru taine: încredere, speranță, iubire și lumină. Paște fericit!

    Mesaje de Paște: Lumina Învierii să vă pătrundă în suflet și să vă bucurați de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Paște fericit!

    Mesaje de Paște: Domnul nostru Iisus Hristos a fost un crin printre spini, însă tu prin dragostea lui nemărginită, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

    Mesaje de Paște: Doar o singură dată pe an e Paștele. Bucură-te de această zi specială, îmbogățită cu aroma bucatelor tradiționale și a florilor de primăvară! Hristos a înviat!

    Mesaje de Paște: Fie ca Sărbătorile Pascale să-ți întărească încrederea și speranța! Paște fericit!

    Mesaje de Paște: Fie ca Sfânta Lumină a Sărbătorilor Pascale să vă inunde casa și inimile, să vă aducă numai armonie, fericire și dragoste! Hristos a Înviat!

    Mesaje de Paște: Bucuria trebuie să vină din lucruri mărunte, liniștea din suflet, iar lumina din inimă. Hristos a înviat!

    Mesaje de Paște: Cei care se războiesc sa aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a Înviat!

    Mesaje de Paște pentru copii, felicitări pentru cei mici

    Mesaje de Paște pentru copii: Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un mesaj de Paște

    Mesaje de Paste pentru prieteni sau colegi: Paște mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-a scumpit. Iubitul Iepuroi să-ți aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate! Hristos a înviat!

    Mesaje haioase de Paște pentru prieteni și colegi

    Mesaje de Paste pentru prieteni și colegi: Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criza în buget. Așa că s-a îmbătat, ca să nu fie crizat!

    Mesaje de Paste pentru prieteni și colegi: Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

    Mesaje de Paste pentru prieteni și colegi: În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

    URĂRI cu mesaje de PAŞTE

    Urări cu mesaje de Paste: Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!

    Urări cu mesaje de Paste: E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!

    Urări cu mesaje de Paste: Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!

    Urări cu mesaje de Paste: Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea și pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa și să vă aducă renaşterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

    Urări cu mesaje de Paste: Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

    Urări cu mesaje de Paste: Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă și în gând, împăcare și regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

    Felicitare de Paște

    Felicitare de Paste: În Noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, sp spunem împreuna HRISTOS A ÎNVIAT! Paște fericit!

    Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

    Felicitare de Paste: Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să țină la distanță toate necazurile! Paște Fericit!

    Felicitare de Paste: Fie ca Sfânta Sărbătoare de Paște să vă coboare în suflet minunea Învierii. Multă căldură, pace și liniște în suflet. Hristos a Înviat!

    Felicitare de Paste: Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viață, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ și de Veșnicie în Ceruri. Un Paște fericit!


    Te-ar mai putea interesa

    Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA