• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • AGRO-EST Muntenia, primul furnizor de inputuri care A SEMNAT CU EMAG.RO!

  Andreea Elefterie -

  Premieră în agricultura românească: un important jucător pe piața inputurilor face un pas decisiv pentru a fi mai aproape de fermieri. Compania AGRO-EST Muntenia a anunțat că începând de astăzi, luni – 16 aprilie, produsele sale sunt disponibile și prin comenzi pe cel mai mare magazin online din România – eMAG.ro.

  Primele 7 produse, deja disponibile pentru comenzi online

  Produsele vedetă din portofoliul AGRO-EST Muntenia sunt, de astăzi, ușor de comandat de către fermierii din orice colț al țării. Acestea sunt disponibile nu doar prin distribuitorii companiei, ci și pe eMAG. În primă fază au fost selectate șapte produse, urmând ca, în final, numărul acestora să ajungă la 30. ”Există o procedură de aprobare a produselor care sunt postate pe site, iar noi ne-am dorit ca primele cu care ne alăturăm platformei să fie produse utile fermierilor în această perioadă sau produse care vor putea fi aplicate în perioada următoare. Mai exact, am început cu produsele care urmează să intre în utilizare sau sunt în utilizare în acest moment în cadrul campaniei agricole de primăvară”, ne-a declarat Mihai Moraru, Director General AGRO-EST Muntenia.

  Produsele companiei sunt acum la un click distanță, procedura de cumpărare fiind una simplă. La fel ca și în cazul altor cumpărături online, fermierul are la dispoziție oferta, alege produsele și le pune în coș. ”După ce fermierul confirmă comanda, se transmite o comandă pe site-ul eMAG.ro. Apoi fermierul va fi contactat telefonic pentru a confirma încă o dată comanda. Din acel moment, în cel mult 48 de ore, produsul sau produsele ajung la el prin curier”, explică Mihai Moraru care este procedura prin care agricultorii pot comanda produsele AGRO-EST Muntenia prin intermediul site-ului eMAG.ro.

  Reduceri importante la produsele AGRO-EST Muntenia de pe eMAG.ro

  Agricultorii care au accesat astăzi magazinul online au putut vedea că AGRO-EST Muntenia s-a lansat în comerțul online cu discounturi importante. Totate produsele de pe eMAG.ro au, în acest moment, o reducere promoțională de 25%, chiar peste 30% pentru anumite tratamente. ”Vor exista mereu promoții, acestea vor varia. Există și o valoare minimă de achiziție pentru care asigurăm transportul gratuit. Clientul care cumpără de minimum 250 lei are și transport gratuit”, explică directorul general al AGRO-EST Muntenia.

  Ofertă pentru fermierii mici. Și nu numai!

  Decizia AGRO-EST Muntenia de a semna un parteneriat cu eMAG.ro a venit din dorința furnizorului de inputuri de a fi mai aproape de fermieri. ”Partea de ofertă prin eMAG.ro este gândită mai ales pentru fermierii mici, dar nu numai. Am avut o propunere din partea reprezentanților eMAG, propunere pe care am analizat-o și care ni s-a părut interesantă, luând în calcul cifrele care ni s-au prezentat ca utilizatori. Aveam deja în plan să lansăm o aplicație de achiziții online și atunci, având această propunere de la eMAG.ro, am preferat să mergem pe această variantă, pentru că eMAG este cel mai important magazin online din România”, ne-a vorbit Mihai Moraru despre argumentele care au făcut ca, de astăzi, produsele AGRO-EST Muntenia să fie disponibile și prin intermediul celui mai mare magazin online din România.

  Pentru a vedea oferta de produse AGRO-EST Muntenia pe eMAG.ro, accesați: www.emag.ro/agro-est-muntenia

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Noi reguli pentru subvenția APIA pe suprafață. Facturile devin obligatorii ca să demonstrezi că lucrezi pământul! Data de referință a ANT – folosită fraudulos. Dacă renunțăm, banii pot merge la SCZ pe animale reale! Vladimir Putin a anunțat un sprijin de jumătate de miliard de ruble pentru agricultorii din Republica Moldova

  Ultimele știri

  SUBVENȚII APIA BOVINE 2020. Crescătorii de vaci sunt blocați la plată până pe 15 decembrie! Săptămânile Tranziției Alimentare. Carrefour interzice folosirea a peste 100 de aditivi din compoziția produselor marcă proprie! Alertă ANM de ploi, grindină și descărcări electrice în vigoare pentru 23 de județe!

  Căutare în articole