• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • AGRO-EST Muntenia, primul furnizor de inputuri care A SEMNAT CU EMAG.RO!

    Andreea Elefterie -

    Premieră în agricultura românească: un important jucător pe piața inputurilor face un pas decisiv pentru a fi mai aproape de fermieri. Compania AGRO-EST Muntenia a anunțat că începând de astăzi, luni – 16 aprilie, produsele sale sunt disponibile și prin comenzi pe cel mai mare magazin online din România – eMAG.ro.

    Primele 7 produse, deja disponibile pentru comenzi online

    Produsele vedetă din portofoliul AGRO-EST Muntenia sunt, de astăzi, ușor de comandat de către fermierii din orice colț al țării. Acestea sunt disponibile nu doar prin distribuitorii companiei, ci și pe eMAG. În primă fază au fost selectate șapte produse, urmând ca, în final, numărul acestora să ajungă la 30. ”Există o procedură de aprobare a produselor care sunt postate pe site, iar noi ne-am dorit ca primele cu care ne alăturăm platformei să fie produse utile fermierilor în această perioadă sau produse care vor putea fi aplicate în perioada următoare. Mai exact, am început cu produsele care urmează să intre în utilizare sau sunt în utilizare în acest moment în cadrul campaniei agricole de primăvară”, ne-a declarat Mihai Moraru, Director General AGRO-EST Muntenia.

    Produsele companiei sunt acum la un click distanță, procedura de cumpărare fiind una simplă. La fel ca și în cazul altor cumpărături online, fermierul are la dispoziție oferta, alege produsele și le pune în coș. ”După ce fermierul confirmă comanda, se transmite o comandă pe site-ul eMAG.ro. Apoi fermierul va fi contactat telefonic pentru a confirma încă o dată comanda. Din acel moment, în cel mult 48 de ore, produsul sau produsele ajung la el prin curier”, explică Mihai Moraru care este procedura prin care agricultorii pot comanda produsele AGRO-EST Muntenia prin intermediul site-ului eMAG.ro.

    Reduceri importante la produsele AGRO-EST Muntenia de pe eMAG.ro

    Agricultorii care au accesat astăzi magazinul online au putut vedea că AGRO-EST Muntenia s-a lansat în comerțul online cu discounturi importante. Totate produsele de pe eMAG.ro au, în acest moment, o reducere promoțională de 25%, chiar peste 30% pentru anumite tratamente. ”Vor exista mereu promoții, acestea vor varia. Există și o valoare minimă de achiziție pentru care asigurăm transportul gratuit. Clientul care cumpără de minimum 250 lei are și transport gratuit”, explică directorul general al AGRO-EST Muntenia.

    Ofertă pentru fermierii mici. Și nu numai!

    Decizia AGRO-EST Muntenia de a semna un parteneriat cu eMAG.ro a venit din dorința furnizorului de inputuri de a fi mai aproape de fermieri. ”Partea de ofertă prin eMAG.ro este gândită mai ales pentru fermierii mici, dar nu numai. Am avut o propunere din partea reprezentanților eMAG, propunere pe care am analizat-o și care ni s-a părut interesantă, luând în calcul cifrele care ni s-au prezentat ca utilizatori. Aveam deja în plan să lansăm o aplicație de achiziții online și atunci, având această propunere de la eMAG.ro, am preferat să mergem pe această variantă, pentru că eMAG este cel mai important magazin online din România”, ne-a vorbit Mihai Moraru despre argumentele care au făcut ca, de astăzi, produsele AGRO-EST Muntenia să fie disponibile și prin intermediul celui mai mare magazin online din România.

    Pentru a vedea oferta de produse AGRO-EST Muntenia pe eMAG.ro, accesați: www.emag.ro/agro-est-muntenia


    Te-ar mai putea interesa

    Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului