Ştiri agricoleViaţa la ţară

CIOBAN LOVIT ÎN PLIN DE TREN! Bărbatul și-a riscat viața pentru A-ȘI SALVA ANIMALELE!

Un cioban a vrut să își apere oile și și-a riscat propria viață! Un grav accident feroviar s-a produs zilele trecute pe un câmp: un cioban în vârstă de aproximativ 45 de ani, a suferit răni grave după ce a fost lovit de un tren.

Accidentul feroviar din judeţul Vâlcea  s-a produs pe un câmp din afara localităţii Băbeni – judeţul Vâlcea, într-un loc destul de izolat şi neiluminat. Din cauza întunericului, mecanicul de locomotivă l-a zărit pe cioban mult prea târziu. Când a fost găsit de salvatori, victima se zbătea între viaţă şi moarte. Ciobanul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea cu multiple traumatisme, potrivit www.voceavalcii.ro.

Nu se ştie deocamdată ce căuta omul, la acea oră din noapte pe câmp, pe calea ferată, dar se bănuieşte că încerca să-şi salveze animalele, fiindcă pe şine a fost descoperită şi o căpriţă moartă. La faţa locului, au apărut mai mulţi ciobani. Salvatorii au fost nevoiţi să meargă pe jos 300 de metri pe câmp, ca să poată să acorde primele îngrijiri rănitului. Se fac în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul feoviar şi cine este de vină.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu