IMPORTANTŞtiri agricole

AGROINTELIGENȚA A SUNAT LA PRIMĂRIE, FERMIERUL ȘI-A PRIMIT ADEVERINȚA PENTRU SUBVENȚIE!

Ne luptăm pentru drepturile fermierilor! Echipa Agrointeligența – www.agrointel.ro, alături de fermieri! Când agricultorul Valentin Popa din comuna Suhatu, Călărași, ne-a spus că are o problemă cu conducerea Primăriei și nu i se dă adeverința pentru APIA, Agrointeligența a sunat autoritățile!

Am publicat primii despre necazul fermierilor din comuna Suhatu, iar reporterii Agrointeligența au vorbit direct cu responsabilul din Primărie care punea bețe în roatele fermierilor! Pe ultima sută de metri a campaniei de la APIA, mulțumită intervenției directe din partea publicației noastre, agricultorii și-au putut depune în timp util cererea unică și vor încasa subvențiile agricole la care au dreptul.

În sfârșit ne-au fost eliberate adeverințele pentru APIA de către primărie după ce a fost publicat articolul pe Agrointeligența. Ajunseseră fermierii să plângă în fața primăriei, să își pună mâinile în cap. Chiar vă mulțumim, ne-a fost de mare ajutor articolul, altfel nu ne-ar fi eliberat adeverințele. Acum suntem liniștiți”, ne-a declarat fermierul Valentin Popa care, alături de alți agricultori, a primit, pe ultima sută de metri, adeverința necesară pentru a solicita subvențiile APIA.

Citiți și: AUTORITĂȚI, INTERVENIȚI! Fermieri lăsați FĂRĂ SUBVENȚII, secretarul Primăriei, preocupat de GREȘELILE GRAMATICALE ale agricultorilor!

Vă reamintim că vineri, pe 11 mai, Agrointeligența – www.agrointel.ro a publicat, în premieră, situația mai multor fermieri care erau în pericol să piardă subvențiile APIA pe acest an. Din cauza unor orgolii, acestor agricultori le era refuzată eliberarea adeverințelor necesare pentru cererea unică la APIA. Reporterii Agrointeligența au ascultat supărarea fermierilor și a decis să acționeze direct pentru a media relația cu Primăria. Intervenția noastră a făcut posibilă depășirea disensiunilor, astfel că, în final, toți fermierii care aveau dreptul la subvenție și-au primit adeverința și au reușit să ajungă la APIA să depună cererea unică.

NOTĂ: Reporterii Agrointeligența – www.agrointel.ro sunt alături de dumneavoastră, fermierii României, și încercăm să vă sprijinim în problemele pe care le întâmpinați. Dacă aveți alte chestiuni pe care doriți să ni le semnalați, vă rugăm să ne contactați fie pe e-mail, la [email protected], fie telefonic, la numărul: 0744.311.359.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


4 comentarii

 1. un caz similar s-a petrecut in comuna Sinpaul,judetul Cluj,unde primarul a conditionat eliberarea adeverintei pentru APIA de completarea unui tabel centralizator al parcelelor digitizate si al contractelor din care provin acele parcele(cu nume arendator,bloc fizic,durata arenda,denumire populara,cultura,etc).
  in urma sesizarilor depuse la Prefectura Cluj,APIA CENTRALA,si MINISTERUL AGRICULTURII.PRIMARUL A ELIBERAT CU MARE GREUTATE ACELE ADEVERINTE ,
  INSA I-A AMENINTAT PE FERMIERI CU RECLAMATII,SESIZAI SI CHIAR PREZENTA CORPU;UI DE CONTROL AL MINISTERULUI AGRICULTURII

 2. Si daca s-a intamplat asa a facut cineva plangere oficial la institutiile care verifica activitatea primariei?
  Traim in tara,, nimanui nu-i pasa.,,daca nu se intampla in curtea lui.
  Trebuia ca ,,Liga Ligilor din agricultura ,,sa sara in sus
  Pana la guvern sa vada si aia cum sunt boiieri primarii votati politic si impiedicati bietii oameni sa munceasca cinstit.

Scrie un comentariu