Ştiri agricoleTractoare și combine

TRACTORIST depistat în trafic CU O ALCOOLEMIE URIAȘĂ!

Tractoriștii, din nou în atenția polițiștilor după ce operatorul de pe o masină agricolă care circula pe drumurile publice a reușit ”performanța” de a avea cea mai mare alcoolemie depistată în cadrului unui raid făcut pe raza județului Sibiu.

Polițiștii sibieni au depistat în trafic în ultimele zile mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan, însă dintre toate persoanele supuse filtrului, cea mai mare alcoolemie a fost înregistrată la un tractorist din Gura Râului.

La data de 31 mai, în jurul orei 14,20, în localitatea Gura Râului, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 69 de ani, aflat la volanul unui utilaj agricol având o îmbibație de peste 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat oficial, citat de publicația locală Ora de Sibiu.

Pe numele operatorului găsit beat la volan s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

  1. Autoritatile locale ascund adevarurile de la sate pentru ca sunt mana in mana cu fermierii . Primariile le pun pe tava terenurile pasunile si toate documentele pe fermieri nu i pun sa inmatriculeze utilajele nu platesc impozitele din motive lesne de inteles. Politia rurala este paravanul fermierilor si la conducatorii utilajelor agricole lasandu i sa circule bauti fara nr de inmatriculare fara lumini si sa puna in pericol pe ceilalti cu utilaje improvizate fara frani . Se injosesc ptr o sita de faina si o sticla de ulei in timp ce fermierii fac averi de miloane.

Scrie un comentariu