Locuri de muncăŞtiri agricole

VAL DE ANGAJĂRI LA APIA: Se caută specialiști în SUBVENȚII EUROPENE!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) face angajări. Într-un comunicat remis astăzi 18 iunie către Agrointeligența-www.agrointel.ro, agenția care se ocupă cu plata subvențiilor aduce la cunoștință celor interesați scoaterea la concurs a 9 posturi vacante de consilieri (4 – consilieri superiori, 3 – consilieri principali și 2 – consilieri asistenți) în cadrul Direcției – LPIS – Serviciul dezvoltare, infrastructură şi securitate IT, Compartimentul dezvoltare sisteme informatice.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Aparatului Central (Bulevardul Carol I nr. 17, sector 2) până în data de 20.06.2018, ora 17:00 și trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din H.G. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul se desfăşoară la sediul APIA Aparat Central şi constă în:
-probă suplimentară eliminatorie (în data de 26.06.2018, ora 10:00) – notată cu “admis”/”respins” în cadrul căreia se vor testa: noţiuni programare, JAVA, noţiuni utilizare funcţii LINUX, configurare baze de date ORACLE şi POSTGRES, setare servere web Apache, Oracle, PostgreSQL, MySQL, PHP;
-probă scrisă (în data de 27.06.2018, ora 11:00);
-interviu (la o dată ce se va stabili ulterior).

Precizari suplimentare privind dosarele de concurs, condițiile generale și specifice pentru înscriere precum și bibliografia se găsesc pe site-ul instituției la rubrica: Posturi vacante sau se pot obține la numărul de telefon al Direcției Management Resurse Umane: 021/30.54.907.

Din celor mai noi anunțuri postate pe site-ul agenției de plăți rezultă că și centrele din Vrancea, Timiș sau Vaslui au nevoie de specialiști pentru agenția de plăți. Din informațiilor obținute de Agrointeligența-www.agrointel.ro ”valul” de angajări nu ar acoperi în totalitate nevoia de personal din cadrul agenției dar Guvernul a permis scoaterea la concurs a unui număr minim de posturi având în vedere că în restul instituțiilor de stat angajările de funcționari publici sunt înghețate până la finele anului 2018.

Golul lăsat printre specialiștii APIA a fost cauzat în principal de pensionările din ultima perioadă, mulți specialiști care proveneau de la Direcțiile Agricole ating deja vârsta de retagere din activitate.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!